Fiat vijesti - općenito

Autor zzip, 19 Ožujak 2008, 10:40:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

bubi36

U FAS-u vrijeÄ'aju radnike?
Zar se čuditi ovome.



Zašto je "Fiat" odugovlačio s pokretanjem istrage o oštećenjima vozila? Priča se da Talijani ne traže temeljitu istragu, kako ne bi isplivale njihove prijetnje i poniženja zaposlenih.
Interna istraga Tvrtke "Fiat automobili Srbija" nije otkrila tko je na montažnoj traci struganjem oÅ¡tetio viÅ¡e automobila. Tvornica je podnijela prijavu protiv NN lica, zbog "oÅ¡tećenja tuÄ'e stvari", pa su inspektori MUP, prema nalogu tužiteljstva, skoro nakon mjesec počeli istragu.

Neuobičajena praksa za "namjerne štete". Ispitivanje je, neslužbeno saznajemo, krenulo od "sumnjivih", koji nemaju veze s tvornicom. Prvi je ispitan Slobodan Stamenčić, iz Anarhosindikalističke incijative i jedan od aktivista Grupe za podršku radnicima "Fiata" koji je priopćio da oni stoje iza plakata.

U gradu se priča da "Fiat" nije tražio istragu, jer bi policija doÅ¡la i do izjava koje ozbiljno terete Å¡efove iz Italije koji ponižavaju, prijete i nacionalno vrijeÄ'aju. Riječi "Stoko srpski" vrlo su česte. Radnicima je kažu teÅ¡ko gledati i kad Doutzen "Fiatov" Å¡ef tjera naÅ¡eg inženjera da tri puta donese isti dio. U nedjelju večer (nakon prvih sasluÅ¡anja) gradom su proÅ¡etale grupe mladića s majicama na kojima piÅ¡e: "Ja nisam Talijan".

autoblog.rs
ne tako lijep ali zabavan

sinek

Fiat grabi naprijed za dodatnih 3,3 % u Chrysler grupi.

http://europe.autonews.com/


mike21


sinek

Fiat  i Chrysler (VEBA) sklopili sporazum o preostalih  41.46%, slijedi kompletna integracija

http://europe.autonews.com     :birthday:

kiky776

Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

ALFA145QV

Alfa 145QV...Fiat Seicento Sporting ... Fiat Tipo  1,4 16V

Boxer

Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...