Alfa Romeo 159SW by Don Grits

Danas predstavljamo Alfu Romeo 159SW od milja zvanu Alfons. Vlasnik Mirko Herceg, poznati detailer iz Slavonskog Broda vlasnik je ovog opasnog crnog ljepotana. U nastavku teksta pročitajte kako je Mirko uredio svoju Alfu.

Ono od početka. Auto sam kupio prije 2 i nešto sitno godine. S obećanjem da će ostati “serijala”.  Guess what!? luđak u meni je opet pobijedio nakon Punta MK2A, eto ga i od milja Alfons 😈.. Pa ovako, krenulo je jedan set felgi od guliette onako rare 18cem pa me ponijelo odatle pa hajde da promijenim platno s kožom bijelom, ono špica, već sam sretan.

Pa kad već mijenjam sve ajde crni tepih da stavim, krem je već uništen🙄🤔 Pa evo da malo skratimo, 11 setova felgi, kasnije opet sam se vratio na JR11, ovaj put sve 4 9.5J. Bilo je tu svega OZ,BBS od Porschea Carrere i još svakakvih 😎. Sve se probalo.. Pa je negdje između sjeo i zrak, vječna zelja ispunjena seks za vožnju i izgled..

 

Pa evo nas na trećem interijeru. Sad je crna koža i napravljeno je crveno nebo uz pomoć frendova bez kojih ovo ništa nebi bilo moguće. Svi to znamo, jer bez tih luđaka uz naše rame ništa nije nemoguće.. Pa evo nas na remapu motora sa 120 konjića na 167 i 411nm plus down pipe i straight pipe i 2 nastavka od 100mm. Čuje se brutalno za jedan dizel 1.9 8v je mašina..

 

Ubacio sam naprijed od Brere branik i Angel eyes.. Iznutra Ti volan, čukice od zraka i carbon detalji. Crveni pojasevi napravljeni. Uskoro se nadam promjeniti boju auta jer su ga godine stigle pa je lagano spreman za špricanje, pa ćemo nabaciti Ti pragove i difuzore, malo neki repići i ostale underground fore😂😂 moramo se malo isticati.. Između ostalog složena bose glazba. Uređen gepek, polirana boca od zraka i kompresor, te drvo presvučeno crnim platnom. crni znakići naprijed nazad i na volanu.. Digitalni satić za pritisak zraka stavljen umjesto srednje ventilacije.

 

Na autu su od serijskog ostali samo airbagovi 😂😂🤭.. Još se puno toga treba i ima za napraviti kao uvijek.. I ono kad me pitaju zašto talijan pa zašto ne, uvijek sam bio wird dijete, uvijek sam volio izazove😀 jedino sto žalim što nije benzin, ali nikad ne znaš, ima motora u svijetu🤔😈.. I na kraju sam vjerojatno zaboravio dosta toga ali nema veze.. Auto je full daily i uživam u njemu maksimalno. Evo bas sam neki dan okrenuo 70 tisuća s njim a trenutno je na 230 tisuća kilometara😮🦇 Jedini problem su seleni, ne možeš ih se namjenjati hahaha, ali to je mala cijena za uživanje u izgledu i svemu sto pruža ovaj auto💪😎