Punto 1998. maglenka + lampa

Autor Fyodorovich Dragunov, 05 Studeni 2015, 19:30:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Fyodorovich Dragunov

Danas sam postao vlasnik svojeg prvog Fiata, Punto 55 iz 1998. GospoÄ'a od koje sam ga kupio je vodila dosta dobru brigu o autu no uočio sam dva nedostatka, prvi pri pregledu auta da je lijeva maglenka ispunjena vodom s unutraÅ¡nje strane a drugi nažalost već kada je auto bio plaćen i kod mene doma, no nisam 100% siguran da li je zadnja lijeva lampa takoÄ'er propiÅ¡ala ili je možda oÅ¡tećena tj ispucala ali mi se čini prije da je ispunjena vodom, pogledati ću sutra bolje po danu i poslikati. Moje pitanje glasi, koliko bi me koÅ¡tala nova ili dobra ispravna polovna zadnja lijeva lampa s obzirom da nju moram promjeniti i da li je komplicirano to izmjeniti doma u kućnoj radinosti? Možete me informirati i o cijeni nove ili dobre ispravne polovne lijeve maglenke, no nju ne mislim mjenjati sada s obzirom da ih ne koristim u vožnji. TakoÄ'er da li je komplicirano promjeniti maglenku doma sam?
Prva potpis druga i u oblaku si dima

Maverick

polovnih lampi i prednjih i zadnjih imaš već za 100 kn, maglenke su nešto skuplje, ali ne puno. do 150 kn.

sve se da zamjenit doma. za maglenke će ti možda trebat samo dizalica da digneš auto u zrak dok si ispod, a zadnju lampu drže dva šarafa, jedan dostupan iz prtljažnika, a drugi kad se skine plastični poklopac sa zadnje plastike iz auta

Fyodorovich Dragunov

Maverick može PM za par pitanje?
Prva potpis druga i u oblaku si dima

Maverick


Fyodorovich Dragunov

Našao sam si novu zamjensku maglenku za 125 kn u trgovini, to si uzimam ali za lampu trebam polovnu ipak s obzirom da je nova cca 400 i više kuna. Isto tako kad smo kod svjetla, u kabini onaj kotačić sa brojevima od 0 do 3 s lijeve strane volana, to bi bilo što? Okretanjem se ne postiže ništa a meni izgleda kao za podizanje svjetlosnog snopa??
Prva potpis druga i u oblaku si dima

Tihich

Kotačić i je za to ali ti i nije neka bitna stvar na autu.