kako povisiti pandu

Autor sumasti, 20 Listopad 2013, 01:06:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

sumasti

evo joÅ¡ jedan update,panda je konačno poviÅ¡ena,4cm i prednji i zadnji kraj,auto sad izgleda ok,privremeno je na starim gumama i felgama,naručene nove gume,off road naravno,iii joÅ¡ uvijek problemi sa karburatorom,nekad radi kao pod čokom, nekad skoro da crkne kad upalim svjetla,nekad neće upaliti a nekad pali na zub,iskreno viÅ¡e bih volio da neÅ¡to krepa i onda da vidimo o čem se radi, i idemo dalje.... trenutno je kod lakirera,rjeÅ¡avamo se malo nekakve hrÄ'e na uobičajenim mjestima,zatim malo dodavanja off road  natpisa i slika,naravno air brush tehnikom,zatim  zaÅ¡titni premaz...i panda je gotova..uglavnom.
Eto ako neko nešto zna još o karburatorima,ako i je u pitanju karburator :neznam:, možda bobina i sl... veliki pozz dok nesložim nekoliko slikica! :drive:

vlatko11

Daj opiši barem kako si ju podigao,baš me zanima.

sumasti

Citat: vlatko11  u 02 Studeni 2013, 21:36:33
Daj opiši barem kako si ju podigao,baš me zanima.
baÅ¡ kako su mi savjetovali,ubacivanjem otokarenih distanci pod prednje amortizere,a zadnje sam stavio duže opruge sa Å¡kode felicije,uglavnom je na maximalnoj visini da nemoram mijenjati poluosovine i joÅ¡ 100 drugih stvari,ostatak visine mislim da ću postići felgama i naravno mesnatim gumama,slika nemam joÅ¡,auto je joÅ¡ uvijek kod lakirera,kad bude gotov biće i slika,naravno da ima joÅ¡ detalja oko unutraÅ¡njosti,mislim da ću uz malu pomoć Å¡ogora ubaciti u instrument ploču led osvjetljenje,i tako par sitnica... karburator sam skinio i temeljno očistio, ...uglavnom bio je pun svakakvog taloga koji je očišćen,jedna membrana je zamjenjena i sad radi kao urica,svi vakumi su propuhani i crijeva zamijenjena,jedan majstor mi je podesio fazu paljenja,sad je sve ok....  :super:

fychozagorec

 :ok: :pink: jedva čekam da ju vidim
Ford Escort 1,3 '89
Fiat Uno 1,4-1,0 '91
Alfa Romeo 145 1,6 box '96
Fiat Punto 1,9 JTD '01 -->
http://fiatisti.hr/forum/index.php?topic=33446.0

vakac1

kad bude gotova mogao bi nam se pridružiti na meet-u da vidimo zvijer !
na poÃ,,etku svake kolone je jedan golf !

sumasti

...može,samo javi gdje i kada,LP!

sumasti

društvo,kako staviti sliku,fakat sam glup... :/

tomislav livno

napravi profil na imageshack.com    i tamo u postavkama ćeÅ¡ nać upload     i tu otvoriÅ¡ sliku  i onda naÄ'eÅ¡ tamo na slici di vidiÅ¡ tri crtice i staviÅ¡ izgled za forum