Main Menu

Uno 1.0 ie - R.I.P:

Autor Edimar, 13 Srpanj 2014, 13:03:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Edimar

Možda sam preskočio post u traženju odgovora na moje pitanje pa ću i ja pitati, dakle ovako. Prije nekoliko dana iznenada u 119000 - tom kilometru preminuo je motor na mom Unu 1.0 ie. Dao sam se na traženje istog  motora, ali poÅ¡to su svi bili manje viÅ¡e Los Bananos, a bilo ih je jako malo poÅ¡to je moj 2000. g, znači bobina te senzor paljenja kod remenice radilice.
Uletio mi je jedan motor Una ali........ Uvijek kad nešto tražim ili radim nailazim na tu riječ ali ...... Naravno na tom motoru je razvodnik i na njemu modul paljenja te nema rupe na bloku za zavidat senzor paljenja kod radilice. I sad nailazimo opet na ono ali.... ali pozitivno. Čovjek mi poklanja sve od instalacije za prebacit kako bi taj motor radio, samo treba skinuti sa auta prije nego ga odvuče u staro željezo. Imam samo jedno pitanje:


1. Šta mi sve treba skinut osim razvodnika, centraline, da ne moran svako tolko letit po neke stvarčice i pravit po 50 km u jednom smjeru, a da čovjeku ne počupam kompletnu struju prednjeg kraja koju namjerava spremiti, nakon što ja uzmem što mi treba?
JoĹÄ,, uvijek  N I S A M ! ! !  dobio Ã,,lansku

the-rider

ja mislim da su motori isti, samo prebacis nosac senzora, tj kuciste semeringa radilice
Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

Edimar

Mislim da nema rupa za zavidat nosač senzora, a zvali smo čovjeka koji radi u Fiatu i govori da ako nema rupe za zavidat senzor onda da nemogu ga staviti ako ne mijenjam struju, ali vidit ću šta kaže Seb ako ovo pročita
JoĹÄ,, uvijek  N I S A M ! ! !  dobio Ã,,lansku