FIAT, LANCIA, ALFA ROMEO I JEEP U OMJERU 1:43

Autor crev1986, 24 Svibanj 2013, 21:56:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

crev1986

Ugledna kuća Auto Hrvatska nedavno je otvorila prodajni salon na Radničkoj cesti 182 u Zagrebu, specijaliziran za vozila Fiat, Lancia, Alfa Romeo i Jeep.



Pored same prodaje vozila odlučili su ondje organizirati i dodatne sadržaje vezane za promociju talijanskog načina života, ali i povijesti vozila iz zemlje naših prekojadranskih susjeda. Zanimljiv koncept oživljavanja sadržaja i izbjegavanja uobičajene sterilnosti klasičnih salona za prodaju automobila. U sklopu ove inicijative tijekom svibnja u salonu se može razgledati izložba nekoliko stotina modela automobila spomenutih marki u omjeru 1/43.



Povijest tri klasična talijanska i jednog američkog brenda iz vlastite zbirke izlaže kolekcionar i izvršni urednik Autoportala Dino Milić-Jakovlić, a izložbu je moguće razgledati tijekom radnog vremena salona, radnim danom do 19, a subotom do 13 sati. Svakako valja spomenuti da su povodom otvorenja u tijeku i značajne pogodnosti za sve kupce novih i polovnih vozila, ako požurite još možete uloviti neki od posebnih poklona koje Auto Hrvatska dijeli tim povodom.

Zanima li vas povijest talijanske automobilske industrije, nećete se razočarati prikazanim u vitrinama. Od prvog Fiata iz 1899. preko niza izvedenica Ballile i Topolina, možete na modelima pratiti razvoj torinske tvrtke uz pregršt poznatih modela iz šezdesetih i sedamdesetih sve do aktualnog novog 500. Posebni su osvrti posvećeni povijesti marke Abarth i popularnom Fići, a svi izloženi modeli popraćeni su i kraćim tekstovima o povijesti marki. Vitrina posvećena Alfa Romeu očekivano se najviše crveni, sjećajući nas na trkaću povijest, ekskluzivne predratne modele, uspješne serije Giulije i Giuliette, ali i na modele iz novog tisućljeća. Kod Lancije je naglasak na čuvenoj reli povijesti i inovativnim serijskim modelima, ali nije zaboravljena ni priča o nekad omiljenom Autobianchiju. Volite li Talijane, svakako svratite u AutoHrvatsku.

Sopy

Zanima me gdje inače mogu kupiti te male fiatove modele?  :formula:

zzip

city centar, konzum, interšpar, bila, plodine, diona, knjižare, one2play, muller i tako...

ponekad u ACu, kariću, gašpariću i evo po novome u AH...