Punto 55 - čudno lupkanje kod lijevog desnog kotača

Autor majki, 26 Listopad 2015, 07:56:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

crev1986

Citat: Punto_Ante  u 27 Studeni 2015, 01:26:12
Pozdrav,

evo i meni se to dogaÄ'a, ali ne na prednjem kotaču, nego na stražnjem desnom kotaču. Zanči kada prelazim preko neke rupe, baÅ¡ se čuje iza udarac ko da netko lupi metalnim predmetom po karoseriji, nije svaki put ali u zadnjih par dana se sve češće čuje. Idem tek u ponedjeljak mehaničaru pa me zanima Å¡to bi moglo biti? Da nije otiÅ¡ao amortizer ili ležaj?  :82:

Imas za kupit gume koje stavis ako su ti seleni zadnjeg mosta otisli ili losi  ,! Gume ce ti ublaziti udarce i nece se jako cuti !

Franjo zna o cem pricam i di ih mozes kupit !

Punto_Ante

Evo malo sam pretražio po forumu čini se da je stvarno problem u selenima zadnjeg mosta, dobro je, to ne bi trebalo biti skupo.

crev1986

To ce ti bit malo veci trosak ! Nije ih problem promjenit koliko je problem skinut zadnji most ako nije skidan ! Kazem ti probaj s tim gumam prije zamjene !

Punto_Ante

Citat: crev1986  u 27 Studeni 2015, 03:04:05
To ce ti bit malo veci trosak ! Nije ih problem promjenit koliko je problem skinut zadnji most ako nije skidan ! Kazem ti probaj s tim gumam prije zamjene !

To sam za ove gume govorio kako ne bi trebale biti skupe, koliko sam vidio max. 100kn/kom + 100-150kn ugradnja probat ću prvo s tim, pa ćemo vidjet dalje. Hvala

Baso_1990


Fyodorovich Dragunov

Uzmi set za reparaturu zadnjih vilica. Unutra imaš selene i komplet sve što se da za promjenit (osim naravno samih vilica). S time nećeš pogriješiti, ja sam to mjenjao sada prije koji dan i nema apsolutno više nikakvog lupkanja i zezancije. 239 kn set kod tokića, a trebaš dva. Ja sam dobio neki popust jer sam uzimao dijelove za veliki servis pa mi je komad bio 200 kn. Čini mi se Delphi. Vjerovatno ima i povoljnije negdje.
Prva potpis druga i u oblaku si dima

crev1986

cekaj, set sa svim komplet ili samo set za pikse zadnjeg mosta ?