Punto MK1 potrosnja

Autor Devoxx, 30 Prosinac 2015, 23:09:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

2mario2

Najbolje i najtočnije ako naravno imaš mogućnost natoči ga full, odvrti 100km i dotoči i znat ćeš kolko troši... A ostalo su dečki rekli... Kratke relacije = troši više, gas "do poda" = troši više, lambda sonda u banani = troši više itd... Može bit svašta nešto, pa da ne nabrajam...

Boxer

Ova mjerenja od rezerve pa do koliko ide smo davno prožvakali, samo još fali da mjerimo s litrom u tanku pa dok ne krepa... 2mario2 ti je lijepo napisao kako je jedino moguće izmjeriti točno koliko troši
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

punto mk1

Citat: Devoxx  u 08 Siječanj 2016, 20:58:35
Nasuo sam sa rezerve 11 litara, poništio sam, danas sam 97 kilometara prešao. Evo kakvo je stanje. Znači kada mi je počela blicati rezerva ja sam napunio 11 litara.. i reset, i do sad 97 kilometara predjem i ovo je stanje, evo slika:

http://i.imgur.com/FLeGjaq.jpg



Šta kažete? koliko mogu još preći kilometara sa ovoliko?
i sad bi ti netko triba pogoditi koliko moÅ¡ prići kilometara priko slike , gluposti , ko Å¡to su ti rekli nalij do vrha priÄ'i 100 km i pogledaj koliko ti nadopuniti , a ako baÅ¡ nemaÅ¡ love neka ostane bez goriva i ulij 10 litara pa vidi koliko ćeÅ¡ prići . kraj priče

BluePunto

Kad ti pocne STALNO svijetlit, imas sigurno jos 50-60km  :ok: rezerva bi trebala bit ako se ne varam od 5-7 litara, a rezervoar ti je 47litara.. pa onda racunaj da ti i trosi punto 10litara, a u to nekak sumnjam ako je ispravan, sa ovim stanjem benzina ide sigurno jos 100km.

Mene isto zivcira kad imam pol tanka, i kad se vozim kroz zavoje cajger padne skroz do rezerve i jos pocne svijetlit lampica, jedna od stvari koje me ubiju u pojam  :tres:

a i kaj su ti decki rekli, ako mozes natoci punoga, prodi ravno 100km i natoci opet punog i dobit ces tocno potrosnju  :ok:

Boxer

Pa nemreš s 30 kn benzina pitat koliko km moreš napravit, mislim možeš ali ne na forumu nego neku gataru, vračaru ili koga već...i ona će ti reći da uopće više ne moraš točiti da je super kad je prazan, lakši je, manje troši, bolje ide...ima tu materijala :funny:
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Miha.

Ja sam jednom s rezervom na 55 prošao nekih 80km i još je bilo goriva ;)

the-rider

a plovak star 15-20 godina jako tocno pokazuje
Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

topolino

Ni novi ni bolji jer ti onda ostaje mehanizam kazaljke isto toliko star.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD: