Main Menu

problem palio 17td

Autor palio w, 10 Travanj 2015, 20:33:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

palio w

evo na auto je stavljena ispuÅ¡na od 1.7d.modificiran je izlaz iz grane na auspuh jer je drugačiji i na onu okruglu Å¡elnu,promjenjena bosh pumpa i stavljena druga usisna grana sa filterom na sebi i auto leti,maloprije sam ga iÅ¡ao voziti i navikao sam 120 tamo gdje prije nisam uspio niti 70.najbolje je kaj viÅ¡e ne dimi niti malo i nekak drugačije radi.ostalo nam joÅ¡ nekih djelova sa maÅ¡ine kaj je prijatelj poskidal i svi djelovi plus ruke nas koÅ¡tali  800kn s tim da bosh pumpu moram odnijeti čovjeku koji nam je dao pumpu od obićnog.

topolino

Nije doslo puno, a bitno je da si rjesio. Sa kojeg auta si skinuo djelove? Jer se nesjecam da je 1.7d imao usisnu sa filterom, dokle 1.9 u tempri je.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

palio w

rekao mi čovjek da je od fiat tipa 1.7d.usisna je kompletna aluminijska sa kutijom filtera samo je poklopac od lima.auto sad ide dosta dobro,ako ništa drugo bar ima snage za vuči a ne dimi i dobro pali.pumpa je takodjer od tipa (lucas) i to je ona bez onog vakuma kakav je na pumpi od td(bosh).prije je jedva navukao 100km na sat a sad sam ga dobio i 130 a još ima gasa.ja sam prezadovoljan.