Problem sa Puntom

Autor hr_t0rc4, 04 Lipanj 2014, 22:23:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

hr_t0rc4

Imam problem  :(  Radi se o Fiat Puntu mk2a 1.9 JTD 2001. Prije 2 mjeseca je oÅ¡la pumpa goriva i stavljena je nekakva zamjenska (800 kn plaćena). Sve je bilo u redu 2-3 tjedna, a onda je počeo dugo verglati. Vergla nekih 5-10 sekundi i svaki put upali. TakoÄ'er se čuje nekakav zvuk iz rezervara, krkljanje goriva i kao da se usiÅ¡e zrak. I jednom u vožnji kad sam dao dosta gasa upalila se lampica ubrizgavanja i motor je čudno počeo raditi. Ugasio, upalio i sve u redu od tada. Mehaničar ga je spojio na dijagnostiku, kad niÅ¡ta ne pokazuje. Inače u vožnji sve u redu. I joÅ¡ da kazem da je u meÄ'uvremenu lampica grijača treperila i tako par dana. I tada ga spojili na komp i tu niÅ¡ta. Od tada viÅ¡e i ne treperi. Je li imao tko sličnih problema? Å to bi moglo biti?  :tres:

kemba

Ako se upalila lampica motora mora biti zabiljezena greska kad se spojis diagnostikom! Da reci majstoru da ti izmjeri koliki tlak tiska ta pumpa sto ste zamjenili! Nek provjeri kako se ponasa cr pumpa u verglanju koliko brzo nabija tlak

Sent from my C1905 using Tapatalk

Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice

hr_t0rc4

Evo napokon problem rijeÅ¡en. Ipak je bila pumpa goriva. Sad bi trebalo zamijeniti i nosače motora. Koliko mogu očekivati? Nove original, neke druge ili reparacija? Hvala!  :)