Punto 55 - Farovi

Autor eLaCiD, 13 Veljača 2017, 20:42:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

eLaCiD

Jel ima netko sličnih iskustava sa farovima na Puntu. Nikako ih poštelat. Ima ona dva plastična imbusa za korekciju po horizontali i vertikali. Vrtaj ti njih kolko hoćeš nikakva promjena. Nabavio novi far prije par mjeseci.. sad opet ista priča. Elektro motorčić spojen .. diže ih i spušta OK al ručno podešavanje nula bodova.
098  38 77 11
elacid@net.hr

Green Punto

Ako ti rucno podesavanje na te imbuse neradi,onda su ti pipci koji budu u sjenilu ispali iz svog lezista. Tako da mozes vrtit do imendana,a neces nist postic. Daju se oni gurnit nazad ali je to zivi sex. I kad ih vratis znaju opet ispasti jer su plasticni pa se poglodaju valjda. Mozes i far rastaviti pa ih umetnuti,ali opet nije sigurno da nece s vremenom ispasti.
Cuore Sportivo   :wiii:

Multijet

Nisam to nikad namještao, možda bi se moglo sa poliuretanskim ljepilom pipac fiksirati, dozvoljava pomake i otporno je na temperaturu
0989739290

Miha.

Jesi siguran da nejdu. Udalji auto bar 5m od zida. Treba puno Å¡rafat da se malo pomaknu.

eLaCiD

Izgleda da je to bolest kod Punto farova barem zamjenskih... ovo je već treći sa istim problemom. Sva sreća da su sića. Novi naÅ¡telaÅ¡ bez pol problema. Nakon cca pol godine Å¡telanje viÅ¡e ne radi, a u meÄ'uvremenu nije uopće diran. Sad onaj Å¡pigl fara unutar kučiÅ¡ta može se rukom pomicati, klapara ko da nije uopće fiksiran, Drži ga samo pipac elektro motorčića. Po svemu sudeći ti navoji pipca su od neke plastike kaj se topi od temperature fara jer zglodani nemaju biti od čega.
Zato i pitam jel netko rastavljao far radi toga i dal to ima uopće smisla il opet novi far.
098  38 77 11
elacid@net.hr