Lageros d.o.o.

Autor Lageros d.o.o., 25 Svibanj 2009, 13:46:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lageros d.o.o.



Tvrtka Lageros d.o.o.
registrirana je 1992. godine, a od 1993. ima status ovlaÅ¡tenog distributera za Hrvatsku, za kompletan asortiman Å vedske tvornice SKF, koja je najveći proizvoÄ'ač ležajeva u svijetu sa 17% udjela na tržiÅ¡tu.

Danas tvrtka Lageros zapošljava 9 djelatnika koji su svoju stručnu naobrazbu upotpunili na seminarima u organizaciji SKF-a. Lageros nudi uslugu maloprodaje u trgovini u V.Gorici, dok je mreža veleprodaje razgranata na području cijele Hrvatske i obuhvaća oko 1000 kupaca, a uslugu dostave pružamo za područje Zagreba i V.Gorice.

U širokoj ponudi tvrtke Lageros d.o.o. nalaze se kotrljajući ležajevi za automobile i kamione, vodene pumpe za osobna vozila, ležajevi za kvačila i amortizere, ležajevi natezača zupčastog remena, križevi kardana za kamionski program, masti za podmazivanje svih vrsta ležajeva, zatim ležajevi mjenjača i alternatora itd.

------------------------------------------------------------------------------------------

Tvrtka Lageros d.o.o. na asortiman proizvoda članovima FIATISTI kluba daje:

- gotovinski popust od 5%-30% (ovisno o robi, količini i krajnjem iznosu)
- Loctite program 10% ili malo više ovisno o količini i krajnjem iznosu.

- gotovinski popust odobravamo i ostalim članovima foruma, i to u iznosu od 5%-20% (10% manje nego za članove kluba, takoÄ'er ovisno o robi, količini i krajnjem iznosu)


Napomena: robu možemo i šaljemo poštom pouzećem
(obična poštarina je 31,00 Kn, dok HPekspres ovisi od 50,00 Kn minimalno do čak 100,00 Kn ili preko)

Glavni brand koji zastupamo je SKF, no radimo i sa drugim proizvoÄ'ačima/pakiračima.

Prodajni asortiman:
1. Ležajevi za automobile, kamione, motore, skutere, rolere, skatere,
i razna Å¡iroka industrija (za kotače, alternatore, klima ureÄ'aje, radilice, diferencijale, pumpe vode, amortizera .... i kamo god sve idu ležajevi)
2. Natezači - pogonskog remenja (+ remenje) - uglavnom za osobna vozila, no ima nešto i za teretni program
3. Pumpe vode - osobni program
4. Kočioni sistem - diskovi, pločice, doboši, pakne (ATE, TRW-Lucas...)
5. Kvačila (SACHS, LUK, Valeo, AISIN...)
6. Filteri - zraka, kabine, goriva, ulja
7. Svjećice i grijači (Denso, NGK...)
8. Simerinzi - takoÄ'er za sve kao Å¡to je i gore navedeno pod ležajevi
9. Ovjes - kugle, krajnici, ramena, vilice, amortizeri...
10. LOCTITE - razna brtvila (diht mase), ljepila (npr kad vam ležaj dobije lufta u kućištu ili na osovini pa ga treba zaljepiti), sprejevi (npr odvijač sprejevi, masti u spreju...), sredstva za čišćenje .... i još puno toga
11. SEGER osigurači
12. Masti - za podmazivanje ležajeva i sličnih aplikacija
13. itd od remenja, lanaca ...

Uglavnom, pokuÅ¡avamo sve nabaviti Å¡to vam zatreba, pa iako su neke stvari nerjeÅ¡ive preko naÅ¡ih redovnih kanala, pokuÅ¡avamo dok ne doÄ'emo do zida  :wall:

Ovo je informativno prvo javljanje, a u toku će biti malo-pomalo nadopunjavanje svih kompletnih informacija.

Za sva pitanja stojim Vam na raspolaganju i ja sam glavni i odgovorni u firmi za sva pitanja vezana uz ovu temu.

AnÄ'elko / lageros-zg

Kontakt podaci:
POSLOVNA JEDINICA ZAGREB
Brozova 12 (Ivana Broza), 10000 Zagreb,
Telefon:01/363-4-387 ;01/366-7-663
E-mail: lageros1@lageros.hr
web: http://lageros-auto-moto.webs.com
Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

USKORO (namjeravamo uvesti novi program - filtere: zraka, ulja, goriva, klime) Marka: ALCO Filters http://www.alcofilters.com/default_en.aspx

Prije nego li uopće krenemo sa time, volio bih sa Vama podijeliti neka iskustva i koliko uopće ima potreba za takvim asortimanom, te na koji segment kod FIAT vozila da se najviše obrati pozornost, tako da uvijek ima na zalihi ono što treba.

Cijene su u izradi i nekoliko čimbenika ovisi o tome hoće li to biti netto cijene na koje se neće davati popusti ili će biti minimalno dignute pa će se moći dati 10% popusta ili ih dići normalno i onda davati popust od 20%.

U svakom slučaju, za sada toliko vezano za filtere, a uskoro ću vam ovdje staviti link na SKF stranicu online kataloga gdje ćete i sami moći u bilo koje doba dana i noći pogledati Å¡to ide na vaÅ¡e vozilo od ležajeva kotača, natezača, pumpi vode i joÅ¡ toga... u svakom slulčaju, zanimljiv katalog  :ok:
Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

Kako sam malo više gore spomenuo, evo online SKF katalog u kojem možete provjeriti i pogledati što sve SKF ima u ponudi za Vašeg metalnog ljubimca i ukoliko Vam nisam odmah pri ruci (online), možete pokušati sami detektirati i pronaći traženu oznaku.
Naravno, neće to biti baÅ¡ mačji kaÅ¡alj, ali vjerujem da će se neki od Vas malo poigrati sa ovim katalogom i vidjeti Å¡to sve on pruža, a isto tako imajte negdje pri ruci i knjižicu vozila, ukoliko će trebati joÅ¡ nekih dodatnih podataka prilikom detekcije traženog proizvoda, jer neka vozila su na prijelaznoj godini ili od-do odreÄ'enog broja Å¡asije itd...

Pa, uživajte  :ok: (da Vam olakÅ¡am kada se otvori stranica, krenete na prvi link gore lijevo - "CAR TO KIT" - ukoliko je za osobno vozilo)

http://compass2.vsm.skf.temp.pi.se/Index_Car.aspx?page=cars/Home.ascx&language=en-GB

P.S. Ukoliko imate kakvih pitanja ili se ne možete snaći u katalogu, slobodno pitajte, rado Vam stojim na raspolaganju  ;)
Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

PRIJEDLOG AKCIJE!

Kako je sve toplije vrijeme, a danas gotovo svaki auto ima klimu, pa tako i mogući razvoj gljivica u sistemu, te tako stvaranja neugodnog mirisa u kabini, predlažem akciju za LOCTITEov HYGIENE SPRAY - dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje i dezinfekciju klima-ureÄ'aja, unutraÅ¡njosti automobila te stambenih i radnih prostora.

U prilogu se nalazi LOCTITE dopis i precizniji opis ovoga proizvoda.

Akcijska cijena za članove foruma je: 62,00 Kn



http://www.imagesforme.com/show.php/521152_hygienspraylageros.jpg  (klikni ovdje za veću i pregledniju sliku)

Svakako je bitno napomenuti da to nije "magični" sprej koji će napraviti "servis" ukoliko je klima već dobro nakupljena svim i svačim, on će trenutno ublažiti zatečeno stanje, no ukoliko je klima u redu i nije joj potreban veći mehanički zahvat majstora, tada ovaj sprej sprječava da do takvih stvari doÄ'e.
Inače, dobro bi bilo da se minimalno jednom godišnje "pospreja" auto i to bi trebalo sprječavati daljnje širenje gljivica, bakterija i virusa. To bi bilo dobro činiti onda kada počinje "sezona", pogotovo toplih dana, ali kako danas klime rade gotovo stalno, onda se može i nakon "vrućih" dana još jednom, prije zime recimo, kada su prozori većinom zatvoreni.

Ukoliko se javi dovoljan broj ljudi, akcija tada kreće u "akciju"  ;) , jer to je sada isključivo vezano samo za članove foruma.

OVAJ PRIJEDLOG AKCIJE VRIJEDI 10 DANA, te ukoliko ne bude zainteresiranih, akcija se odgaÄ'a do daljnjega!!!!!!
Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

Zbog mnogih upita kako se koristi ovaj sprej evo malo o tome:

Uspješno uništava razne vrste bakterija, gljivica i virusa, a neugodan miris zamjenjuje svježim mirisom mentola i eukaliptusa.

1.ÄŒišćenje klima-ureÄ'aja u automobilu:

Dobro protresti limenku, upaliti motor automobila, uključiti klima ureÄ'aj (ventilatore namjestiti na maksimum) te uključiti recirkulaciju zraka u kabini (dakle, nikako ostaviti uključen dotok zraka izvana). ÄŒvrsto pritisnuti gumb na vrhu limenke dok ne propadne. Limenka će se tako početi automatski prazniti. Postaviti limenku okomito na pod, u sredinu izmeÄ'u prednjihi i stražnjih sjedala (oko mjenjača gdje ima mjesta i gdje može samostalno čvrsto stajati), izaći iz automobila i čvrsto zatvoriti vrata (i prozori moraju biti zatvoreni do kraja). Ostaviti proizvod da djeluje 15-20 min. Nakon tretmana otvoriti sva vrata i prozračiti automobil.
Iz iskustva, dobro je prozračiti nekih 15-ak minuta, jer nikako nije dobro odmah sjesti u automobil i voziti pod tako jakim mirisima.

NAPOMENA: Ukoliko se nakon par dana ponovno pojavi neugodan miris, tada je potrebno otići na mehanički servis, gdje se sve rastavlja i mehanički odstranjuju nakupine gljivica i bakterija. Nakon takovg zahvata se preporuča minimalno jednom godiÅ¡nje koriÅ¡tenje ovoga spreja radi sprječavanja opet sličnih nakupina, a i skupog servisa. Ovisno o koriÅ¡tenju klima-ureÄ'aja, može se koristiti i dva puta godiÅ¡nje, pred ljeto i vrućine, te pred zimu i hladnoću, kada se opet vrlo često koristi klima-ureÄ'aj.

2.Čišćenje zraka na javnim i radnim mjestima, te unutrašnjosti brodova ili vikendica (gdje je ustajao zrak i rijetki su posjeti)

Dobro protresti limenku. Lagano pritisnuti gumb na vrhu limenke (da ne propadnje do kraja, jer onda automatski izlazi cijeli sadržaj, kao što to mora biti za automobile) i poprskati po sredini prostorije i/ili na nekoliko mjesta na svakih 3-4 m ovisno o veličini prostorije. Svakako je dobro poprskati i kutove u prostorijama koje se ne koriste tako često kroz godinu, pa se tamo često nakupljaju razne bakterije i gljivice.

Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

DODATAK:

OVA AKCIJA za sprej VRIJEDI 10 DANA, i počinje 08.06.2009.!!!!!! Do tada molim sve koji su zainteresirani da se jave, te da odvojimo i rezerviramo proizvod. Hvala!
Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

ODOH NA GODIÅ NJI   :DD

Dakle, kao što i sam naslov kaže, idem i neće me biti do polovice 7-og mjeseca.
Iako će firma raditi, ovaj dio Å¡to odraÄ'ujem sa svima Vama je zapravo moj dio koji pratim i vodim, pa će drugima biti teže pratiti VaÅ¡e potrebe, no, nadam se da dok me neće biti, neće biti nekih većih kvarova   :ok:.

Uglavnom, 2 tjedna i nije tako dugo, pa se ubrzo opet vidimo (a možda i ranije ako budu kakvi problemi)

POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ   :85565:


Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

Pozdrav ekipi!

Evo, ja se vratio sa godišnjega i sada sam opet ovdje sa Vama.

Nadam se da nije bilo nekih većih problema dok nisam bio prisutan, te da je kolega uspio bar donekle rješiti ono što ste trebali.
Ukoliko je ostalo bilo što nerješeno ili zaboravljeno, slobodno to sada možete ponoviti meni.

Uskoro će biti i još nekih novosti, a radi se o grupnoj kupovini (group buy) preko foruma i bilo bi mi vrlo korisno od vas dobiti neke podatke o autima koje vozite, jer radim "kartice" za svaki auto i što se može ponuditi za njega.
To se sve odnosi na robu koja bi bila naručena iz uvoza isključivo samo za vas i vaše potrebe, te bi tako i cijene bilo još niže.
Naime, prije odlaska na godišnji, ušao sam u dogovore sa nekoliko tvrtki iz EU koje imaju vrlo kvalitetan auto program, te ovdje izdvajam što i koji brandovi se mogu riješiti:
ležajevi, natezači, pogonsko remenje, pumpe vode, kočnice (diskovi, pločice), kvačila, poluosovine, filteri, manžete, homokinetički, spone, krajnici ...
ATE, BREMBO, LUK, INA, FAG, SNR, TRW, SASIC, GKN-LÖBRO, GATES, FEBI, HUTCHINSON...

Eto, pa ukoliko pronaÄ'emo zajednički jezik oko svega ovoga, onda ćemo detalje joÅ¡ podrobnije generalizirati.

I tako, vratio se novi ja, sa novim idejama

Pozdrav!

AnÄ'elko

Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

Pozdrav ekipi!

S obzirom da sam u već par navrata ranije govorio o nekim grupnim kupovinama, sada, nekoliko tjedana prije nego li će mi ići narudžba za "posebne potrebe" (dakle, sve ono što nije vezano za ležajeve), želim Vam već sada lagano "baciti bubu u uho" da ako imate potrebe za nekim većim servisima ili nekim skupljim stvarima, slobodno se javite i recite što Vam sve možda treba, a ja ću vam odgovoriti koliko bi Vas sve to koštalo.

PokuÅ¡ao sam izraditi neke "kartice" za odreÄ'ena vozila, ali kada sam se uhvatio tog posla, vidio sam da to baÅ¡ i nije tako lako, odnosno čitljivo i svi bi se bunili sa onime Å¡to bi pisalo unutra i opet ne bi znali Å¡to vam treba.

Stoga, tko god od vas ima potrebe za ovime što sam pisao, pošaljite mi na privatnu poruku ili email točne podatke za Vaš auto (model, godina, kubikaža, br. šasije (i motora ako imate) i sve što god je korisno od podataka, tako da vam precizno mogu napraviti info ponudu. I naravno, napišite što vam sve treba, tako da izbacim sve druge suvišne stvari koje bi bile od viška i samo bi smetale. Isto tako, bilo bi dobro da napišete i svoj broj telefona, tako da ukoliko mi bude potrebno još nešto od podataka, da Vas mogu nazvati.

Dakle, ono što možete pitati i naručiti je:

LEŽAJEVI [SKF, SNR, FAG]
NATEZAÄŒI I KLIZAÄŒI POGONSKOG REMENJA [SKF, INA, SNR, HUTCHINSON, FEBI BILSTEIN]
ZUPÄŒASTO I KANALNO REMENJE [GATES, HUTCHINSON i SKF-samo kanalno)
REMENICE ALTERNATORA [INA, SNR, HUTCHINSON]
PUMPE VODE [SKF, AQUAPLUS]
KOČIONI SISTEMI (diskovi, doboši, pločice, pakne) [ATE, BREMBO-samo diskovi i doboši]
SETOVI KVAÄŒILA [LUK, VALEO]
SIMERINZI [CORTECO, ELRING, VICTOR REINZ]
FILTERI-zraka, ulja, goriva, kabine [ALCO, MANN FILTER, FILTRON, KNECHT]
PODVOZJE-spone/vilice, seleni, kugle, krajnici, stabilizatori, homokinetički, poluosovine, manžete [trW, FEBI BILSTEIN, SASIC, SKF, GKN-LÖBRO]
SVJEÄŒICE i GRIJAÄŒI [NGK]
LJEPILA, BRTVILA, DIHT MASE, SREDSTVA ZA ÄŒIÅ ÄŒENJE I ODMAÅ ÄŒIVANJE, ZAÅ TITA POVRÅ INA/PODVOZJA [LOCTITE & TEROSON]
PODIZAÄŒI PROZORA I RAZNI PREKIDAÄŒI I RUÄŒICE [MAGNETI MARELLI I VALEO]
BRISAÄŒI [VALEO]

Dakle, ima toga tu dosta, a možda sam nešto i propustio reći, no vi slobodno pitajte što god trebate, a ja ću vam odgovoriti kako stvari stoje i koštaju.

Ono što je bitno napomenuti, dakle, za grupnu narudžbu, to je da minimalan iznos grupe mora biti 15.000 Kn i mora se platiti unaprijed, jer se naručuje direktno iz uvoza posebno samo za vaše potrebe.
Naravno da taj iznos i nije baš tako mali, ali kada se skupi vas nekoliko i još ako treba neke skupe stvari, to se brzo nakupi, ali i svakako će biti vama kao krajnjem korisniku povoljnije.

Još je bitno i to da članovi sa klupskom iskaznicom imaju 5% povoljniju kupnju u odnosu na članove foruma bez iskaznice, a oni koji će imati iznose veće od 3000 Kn, dobit će još 3% popusta.

Sve ovo se odnosi na plaćanje gotovinom.

Ovakve akcije sam planirao da budu 2-3 puta u mjesecu, no za početak ćemo ići kako bude bilo, a možda kasnije, ako ovo uopće bude doÅ¡lo na plodno tlo, bude već prilagoÄ'avnja i slično.

Eto, za sada toliko, pa vidite da li uopće imate kakvih potreba po tom pitanju i ako da, slobodno se javite.

Možete ovdje na private ili na email ili direktno na telefon.

Lijep pozdrav!

Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

Pozdrav svima!

Evo ja se malo "igrao" i napravio nekoliko izvedbi ili pregleda vezano za distribuciju zupčastog remena.
Kada kažem distribuciju, mislim na natezače, zupčasti remen i pumpu vode. Iako to neki od vas i znaju, nije na odmet ponoviti i za one koji možda ne znaju.
Ponuda se bazira na SKF brandu, odnosno SKF garniturama natezača i zupčastog remena (Gates) i SKF pumpama vode. A u nekim slučajevima i pojedinačno ležaj i remen Contitech.
(bitno je znati da u SKF kutijama nije samo SKF proizvod, već i oni ostali, a koje SKF nema u svom proizvodnom programu, pa unutra ima od INA ležajeva, Japanaca i sl, a uglavnom se svodi na proizvode prve ugradnje, jer u velikoj većini slučajeva dolaze proizvodi sa prebrisanim originalnim znakom proizvoÄ'ača vozila)

Kako ovakvi servisi nisu sezonski i gotovo svakog dana netko ima potrebe za promjenom natezača i remena, ja ću ovdje navesti primjer par vozila i cijene sa popustom i uračunatim PDV-om.
Za članove sa iskaznicom FIATISTA, na iznose iznad 800,00 Kn cijena može biti jeftinija 5%, a isto tako, ukoliko se napravi neka grupna narudžba, ovisno o količini i konačnom iznosu, sve cijene (pa i one ispod 800,00 Kn), mogu biti još 5% niže.
Isto tako, s obzirom da servisi nisu jeftini, najbolje je da se javite barem mjesec dana prije nego što se odlučite vozilo odvesti na servis, tako da ukoliko na zalihi nema traženih artikala, da se na vrijeme mogu naručiti i pripremiti, ali da si vi možete izraditi troškove svega.

Trenutno je rasprodana gotovo cijela zaliha (ostalo je još nekoliko komada, no i to brzo ide van), što je i dobro, jer to znači da roba nije dugo na skladištu i da je remen "frišak".


Isto tako, prema potrebi i upitu, u ponudi ima i garnitura ili pojedinačno natezači i remenje za distribuciju kanalnog remenja gdje je SKF sa svojim kanalnim remenjem jedan od najboljih izbora i to iz razloga jer je svaki remen direktno raÄ'en u tvornicama koje rade za prvu ugradnju, te tako u ponudi ima i remenje istih dimenzija kao i u prvoj ugradnji. Primjer: na neke motore ide remen 6PK1199, a recimo na VW vozila ide 6PK1200. Većina proizvoÄ'ača proizvodi samo 6PK1200, jer se može ugraditi na oba vozila, no SKF ima i jedan i drugi remen kako to propisuje proizvoÄ'ač.
Kako je kod SKF-a ovo remenje relativno novo na tržištu, još nismo počeli sa širokim asortimanom, no ukoliko se pokaže veći interes, svakako ćemo povećati zalihe i asortiman.
I ono što je još bitno napomenuti, cijene su odlične i jako povoljne. Primjer: SKF garnitura (1 natezač sa nosačem i kanalni remen 5PK1175) za Punto 60 1.2 8V ili 80 1.2 16V do 2002 g. = 182,04 Kn .................. a za modele od 2002 g. SKF garnitura sa istim natezačem, ali sa remenom 5PK1145 = 248,68 Kn

Kako Fiat ima puno natezača i remenja na svojim vozilima, to je takoÄ'er jedan od bitnijih prijenosa na vozilu, no kako to kod talijana uvijek biva, nije tako jednostavno za detekciju i popis za te proizvode bi bio daleko veći i duži, te kompliciraniji i ne vjerujem da bi se većina od vas lako snaÅ¡la, jer i ja sam tražio način kako da vam to lakÅ¡e ponudim i prezentiram, no do sada nisam pronaÅ¡ao lakÅ¡eg načina, nego da uz ovu ponudu za distribuciju zupčastog remena, jednostavno svatko od vas tko ima potrebe poÅ¡aljite mi sve podatke za vaÅ¡e vozilo (model, motor, godina, snaga, ima li klimu ili ne, ima li servo ili ne i bitno ima li Elektro-Hidraulični servo).
O svim ovim podacima ovisi koji je remen ili natezač, a na većini modela je to širok asortiman u katalozima.

Naravno, ovo je samo jedan dio iz našeg prodajnog asortimana, pa ukoliko imate bilo kakve druge upite, slobodno ih proslijedite meni, ja ću vam pokušati u što kraćem roku odgovoriti i ponuditi sve što mogu ponuditi.

Sve cijene sa popustom se odnose isključivo na gotovinski način plaćanja, dok na kartice, na iznose iznad 1.000 Kn, na svoju ruku, dat ću do 15% popusta (ovisno iz kojeg izvora je odreÄ'ena roba).

Evo par primjera za odreÄ'ene modele, za distribuciju zupčastog remena:
Fiat Punto 60 1.2 - 09/1999 ->  - 44kW/60KS - do br. motora 2533528 = 385,95 Kn (natezač SKF, zupčasti Gates i SKF pumpa vode) ili
                                                                                                      = 355,49 Kn (natezač SKF, zupčasti Contitech i SKF pumpa vode)

Fiat Punto 60 1.2 - 09/1999 ->  - 44kW/60KS - od br. motora 2533529 = 612,22 Kn (natezač SKF, zupčasti Gates i SKF pumpa vode)

Fiat Punto 60 1.2 16V - 09/1999 ->  - 59kW/80KS svi modeli = 596,35 Kn (natezač SKF, zupčasti Gates i SKF pumpa vode)

Fiat Stilo 1.9 JTD - 10/2001 ->  - 85kW/115KS = 554,20 Kn (natezač i klizač SKF, zupčasti Gates i SKF pumpa vode)
  - za kanalni remen do 10/2005 (model sa klimom) = 575,71 Kn (3 kom. Å¡panera SKF i 1 kanalni remen SKF 6PK1270)
  - za kanalni remen od 10/2005 (model sa klimom) = 672,00 Kn (3 kom. Å¡panera SKF i 1 kanalni remen SKF 6PK1255)

Kako je na ovom forumu i odreÄ'eni broj onih koji voze ALFE, i za njih vrijedi isto, pa ako imate potrebe za istim ili bilo kojim drugim dijelovima, slobodno se javite.


Hvala unaprijed

U slučaju bilo kakvih pitanja, rado vam stojim na raspolaganju

AnÄ'elko Nizek

Lageros d.o.o.
Brozova 12
10000 Zagreb
T. 01/363-4-387 ; 01/366-7-663
E. lageros1@lageros.hr

Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

Evo malo novosti!

S obzirom da je moj dućan više opredjeljen na auto-moto program, napravio sam jedan mali probni web koji je sardžajno koncipiran baš za tu tematiku, a kako je to free domena i vi se možete registrirati i postati članom, te sudjelovati na forumu specijaliziranom samo za naš prodajni asortiman.

Dobrodošli ste!

http://lageros-auto-moto.webs.com/

Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

Evo neÅ¡to za igranje  :drive:
Da bi i vi mogli vidjeti Å¡to i gdje, te na koje modele se Å¡to ugraÄ'uje, evo nekoliko online kataloga na kojima bi mogli "visjeti" danima i noćima.
Za sada su to ovi proizvoÄ'ači i brandovi, a s vremnom će se ta lista vjerojatno i nadopunjavati...

01. SKF - ležajevi kotača, natezači (setovi sa remenom za zupčasti i kanalni remen), pumpe vode, ležajevi amortizera ...
http://compass2.vsm.skf.temp.pi.se/Index_Car.aspx?page=cars/Home.ascx&language=en-GB

02. VALEO - setovi kvačila, kočioni sistem, metlice brisača ...
http://outcat-cs3.tecdoc.net/ows/en/8CA0D2F0ED785A1524AB9B972552B77839.srv?view=VIndexFramesetJsp

03. TRW - kočioni sistem, elementi ovjesa ...
http://outcat-cs3.tecdoc.net/ows/en/2FDFD4EDB8819A1BD4DBF4A36D0B3CC439.srv?view=VIndexFramesetJsp

04. DENSO - svjećice i grijači
http://www.globaldenso.com/en/products/aftermarket/plug/search/index_euro.html

05. BOSCH - kočioni sistem, filteri, remenje, svjećice i grijači ...
http://ecat-online.bosch.de/toc/en/nawnwHFtGCQ65-MbPHzEQ7T50.srv?view=VIndexFramesetJsp

06. ALCO - filteri (zraka, kabine, goriva, ulja)
http://www.alcofilters.com/catalogue_en.aspx

07. Henkel LOCTITE & TEROSON - ljepila, brtvila, sprejevi .. (katalozi u PDF formatima za download)
http://www.loctite.hr/cps/rde/xchg/SID-0AC83309-220DF5DE/henkel_hrc/hs.xsl/3188_HRC_HTML.htm

08. CORTECO - simerinzi ...
http://outcat-cs3.tecdoc.net/ows/en/928DE3AD8A396C6D1B1181752137F28329.srv?view=VIndexFramesetJsp


Nadam se da ćete se uspjeti snaći i da će vam biti zanimljivo.

Ako Å¡to ne bude jasno, slobodno me kontaktirate.

Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

SETOVI KVAÄŒILA VALEO
Akcijske cijene

Modeli:
BRAVO/BRAVA
1.4i 12V (tip mjenjača C513) 55kW/75KS = 1171,50 Kn/set
OE broj: 71712682

1.4i 12V (tip mjenjača C514) 55(59)kW/75(80)KS = 663,50 Kn/set
OE broj: 71718685

1.6i 16V 66(76)kW/90(103)KS = 692,00 Kn/set
OE broj: 71736555

MAREA
1.9 JTD 74(81)kW/100(110)KS = 1207,00 Kn/set
OE broj: 71716690

PUNTO I
1.1i 40kW/55KS ; 1.2i 44kW/60KS = 503,50 Kn/set
OE broj: 71711442

PUNTO I i II
1.2i 55kW/75KS = 770,50 Kn/set
OE broj: 71719818

PUNTO II
1.2i 16V 59kW/80KS = 977,50 Kn/set
OE broj: 71719815

STILO
1.6i 16V 76kW/103KS = 1179,50 Kn/set
OE broj: 71722766

1.9 JTD (1.9 JTD 16V) 59(103)kW/80(140)KS = 974,50 Kn/set
OE broj:

STILO (od 2004g --> )
1.4i 16V 70kW/95KS = 678,50 Kn/set
OE broj: 71784142

TIPO/TEMPRA
1.6 (1.6ie) 55(66-63)kW/75(90-86)KS = 608,00Kn/set
OE broj: 71722690

Ovo je samo izvadak iz cjenika, a za ostale modele, slobodno pošaljete upit na PM.

Za rokove isporuke molim kontaktirati prije narudžbe, radi provjere stanja na skladištu. Inače ako ima na skladištu, rok je do 1 dana.

Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

Pretpostavljam da ovdje ima i onih koji voze ALFE, pa kako sam čuo da im često odlaze vilice, pogotovo one donje i da se to mijenja sve u kompletu, evo jedna ponuda pod ovom rubrikom za ALFISTE.

Vilica/oscilirajuće rame donje, brand TRW
LIJEVO: OE broj - 60652465  =  949,00 Kn/1kom



DESNO: OE broj - 60652466  =  949,00 Kn/1kom



Vilica/oscilirajuće rame gornje, brand TRW
LIJEVO: OE broj - 60651939  =  513,50 Kn/1kom



DESNO: OE broj - 60651940  =  513,50 Kn/1kom



Osim na Alfe 156, ugraÄ'uje se i na modele 147



Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/

Lageros d.o.o.

DENSO

Kako mi se otvorila opcija ponude Denso svjećica i grijača, pa evo malo nešto o njima.

Svjećice su jedna od glavnih specijalnosti tvrtke DENSO i njihov rad je donio mnoge inovacije, kao što je to tehnologija U-žlijeba i iridijev vršak elektrode kao najmanji u svijetu. Proizvodi su Made in Japan

Asortiman proizvoda:

STANDARD:
- Bakreno-staklena brtva pospjeÅ¡uje bolje odvoÄ'enje topline
- Standardni U-žlijeb
- Duboko umetnuta bakrena jezgra
- Obloga od nikla otporna na toplinu

DOUBLE PLATINUM (LongLife), SINGLE PLATINUM (ZU)
- Poboljšan, pouzdaniji start
- Potpunije izgaranje (niža emisija)
- Povećana sposobnost prevladavanja lošeg podešenja motora
- Nadmoćno brža reakcija gasa i ubrzanja
- Tehnologija dokazana na utrkama

IRIDIUM LONGLIFE, IRIDIUM TOUGH, IRIDIUM POWER
- Odlično paljenje
- Zahtjeva manji napon (troši manje struje)
- Brža reakcija ubrzanja i stabilniji rad
- Smanjena potrošnja goriva
- Produženi vijek trajanja (veći vremenski intervali zamjene na servisima)

IRIDIUM RACING (specijalni program)
- F1 tehnologija
- Maksimalno ubrzanje
- Velika pouzdanost
- Povećane performanse

Odabirom DENSO svjećica omogućuju se optimalne performanse automobila, motorkotača, plovila i malih motora svih namjena.

Cijene za neke modele:
Bravo 1.2i 16V  =  standard = 35,06 Kn/1kom ; iridium power = 112,55 Kn/1kom ; iridium tough = 165,13 Kn/1kom

Bravo 1.4i 12V  =  standard = 34,14 Kn/1kom ; iridium power = 101,01 Kn/1kom ; iridium tough = 137,45 Kn/1kom
(ova svjećica ide još i na 1.6i 16V do 07/1999, 1.8i 16V, 2.0i 20V ; Coupe 1.8i 16V, 2.0i 20V ; Marea 1.4 12V, 1.6 16V (ali ne na sve modele), 1.8 16V, 2.0 20V ; Stilo 2.4i 20V)

PUNTO I (40, 43, 44,54 KS) = standard = 17,53 Kn/1kom ; iridium power = 101,01 Kn/1kom = iridium tough = 137,45 Kn/1kom
(ova svjećica takoÄ'er ide na joÅ¡ druge modele vozila)

PUNTO II 8V (44 KS) = standard = 19,37 Kn/1kom ; iridium power = 101,01 Kn/1kom = iridium tough = 137,45 Kn/1kom
(takoÄ'er se ugraÄ'uje na joÅ¡ neke modele)

PUNTO II 16V (59 KS do 12/2002, 63 KS) = standard = 35,06 Kn/1kom ; iridium power = 112,55 Kn/1kom = iridium tough = 165,13 Kn/1kom
PUNTO II 16V (59  KS od 01/2003) = standard = 35,06 Kn/1kom ; iridium power = 112,55 Kn/1kom = iridium tough = 165,13 Kn/1kom

Za sve ostale modele možete pitati prema upitu, a evo i online katalog za lakše snalaženje i odmah su izbačene i oznake po kojima možete vršiti upite.

http://www.globaldenso.com/cgi-bin/global/plug/euro/4w/4w-plug.cgi?action=search&filename=4w-28.txt




Ĺ iroki asortiman autodijelova i naruÃ,,ivanje po Ĺželji ... http://lageros-auto-moto.webs.com/