Fiat servisi

Autor matulin, 31 Ožujak 2017, 19:09:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

matulin

Zadovoljan sam automobilom, ali servisi koje sam morao posjetiti strašno su loši. Još je jadnije što u krugu od 100 km ne mogu reći da znam dobar Fiatov servis. Kad usporedim s konkurencijom onda je situacija još i jadnija. Može li mi tko preporučiti servis za koji može reći je u potpunosti zadovoljan. Okrug: Varaždin, Čakovec, Koporivnica, Bjelovar, Vrbovec?


Tooutman

A u koje servise vozio auto? I da li mislis samo na ovlastene ili mislis i na obične majstore.
Italia Corse na 2 kotača tracking
https://www.strava.com/clubs/263699

Mike20

Zaboravi sve servise tu okolo, do Zagreba ništa, od Prikratkog mi se povraća, katafaking strofa. Što nemrem sam si složiti, glasam za Bertola i u Zaboku imaš Roginiće koji šrafaju po Fiatima već dosta dugo, nisu ovlašteni al se kuže u posao.

Boxer

Alfacar je ok od kad više nisu ovlašteni :ok:
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Michael

Alfacar je spao na jednog mehaničara (jedino ako su u meÄ'uvremenu zaposlili nekog). Dok je bio ovlaÅ¡teni, bila je dobra ekipa. Onda su se pred kraj rasprÅ¡ili, neki u njihove autopraone, neki u Alfacare kozmetiku, neki dali otkaz... Jedan od bivÅ¡ih mehaničara je sada kontrolor u tehničkoj stanici u Murskom Središću.
Uglavnom, svaki servis sigurno ima po jednog dobrog mehaničara, samo je pitanje da li možda i sa strane radi. Jedino ako trebate račun, onda ništa od tih sa strane.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Fiat Punto Evo 1.4 16V (2010.), BMW E30 316i (1985.)

Dr.Grande

Ne idem u strogo Fiatov servis, ali tu u VŽ vozim auto kod Špoljarića (Q service) i koji god sam problem/servis sa svojim GP imao sve su riješili i što mi je dosta bitno otkriju odmah što ne valja, a ne da me navlače ili ne znaju recimo.