Fiat Marea 1.6 sx - Osjeti se jak miris benzina u kabini

Autor grla 1, 31 Ožujak 2015, 21:50:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

grla 1

Za vrijeme vožnje se toliko i ne osjeti, nego kad se oduzima gas i usporava iz ventilacije dolazi jak miris benzina.....malo prejak.....a i potroÅ¡nja joj je pozamaÅ¡na..... :Ä'izs: :Ä'izs:

Maximus

Očito negdje curi benzin. Za početak provjeri da nije pukla koja cijev.Ako su sve cijevi u redu onda je najvjerojatnije problem u kučištu pumpe goriva,ona se nalazi ispod zadnjeg sjedišta.

tom1961

Eto, kolega me malo pretekao, ali moj post svodi se na isto.

Za početak provjeri sve cijevi benzina, lako je moguće da je neka propustila. Učini to što prije, da ne bi planuo. S obzirom da benzin brzo hlapi, učini to dok motor radi, ali pazi da u blizini nemaš nikakav izvor plamena, cigaretu, čak ni baterijsku lampu nije preporučljivo. Ne bi vjerovao, ali ni mobitel ne bi smio upotrebljavati, jer postoji mogućnost da elektromagnetski valovi izazovu eksploziju, zato je na benzinskim pumpama zabranjena upotreba mobitela.

Druga mogućnost je da se nešto poremetilo u smjesi, ali tada bi vjerojatnije osjetio miris iz auspuha i auto bi lošije radio. Skoro je sigurno da ti negdje pušta.
Kad ti brzina prijeÃ,,Â'e 100 km/h, viĹÄ,,e ne voziĹÄ,,, nego - gaÃ,,Â'aĹÄ,,.

Antonijo

Provjeri crijeva od goriva kod motornog prostora...
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE