Fiat Marea 1.6 16v Lampica Dizne

Autor Masterblaster, 13 Studeni 2015, 19:44:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Masterblaster

U zadnje vrijeme mi se pali crvena lampica od dizne ( Bar je takva ikona) i auto slabo vuče ali se nakon nekog vremena isključi i onda opet uključi a nekada kad se ugrije na radnu temp. ugasi se skroz i tako radi do sljedečeg paljenja. A Auto je prije toga bio pukao zupčasti remen ali su ventili i sve ostalo što ide popravljeno ali je tada več davao znakove nemirnog rada ali nije palio lampicu. Majstor kaže da su kablovi ili bombina ali ja mu baš i ne vjerujem!

franjo-fritz

Jok.. To je lamica el. Rada motor i ona nemoze prepoznati neispravne kablove..... Ili auto nije u fazi ili je neki od senzora u banani.. Senzor, bregaste, map, senzor temp. Itd...
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

Masterblaster

Tako sam i mislio jer znam da komp od motora nemože prepoznati dali koja svječica ili kabel ne radi. Zato mi se i činilo da je priča od majstora malo nategnuta. Ništa nego na diagnostiku.

Masterblaster

Otišle dizne barem 2 kako majstor kaže ali nakon natezanja sa njim! Katastrofa da samo gledaju kako da te izuju iz cipela!!

Antonijo

Možda ih samo treba očistit, jel majstor rekao što ne valja s diznama osim da su otišle ?
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE

tom1961

Majstor je već pokazao da gleda kako proći s malo rada i oteti puno novaca, taj sigurno neće reći da ih treba očistiti. Vjerojatnije će staviti nove, ove "baciti" i nakon toga očistiti i prodati nekom drugom kao nove.

Daj ti radije potraži drugog majstora.
Kad ti brzina prijeÃ,,Â'e 100 km/h, viĹÄ,,e ne voziĹÄ,,, nego - gaÃ,,Â'aĹÄ,,.

Masterblaster

dvije promijenio a dvije očistio ali mislim da me zajebao! Definitivno tom majstoru više nikad. Prvo me je uvjeravao za kablove da nisu ispravni kad sam nabavio kablove nije do njih ali je izrezao gume na kablovima i nisam ih mogao vratiti. Nisam majstor ali se kužim dosta u sve to i onda slušak kako mi prodaje priće i priće! Neću napisati koji je majstor ali je iz Rakarje kraj VG.