Ćiščenje ljepljivih plastika i tipkica u unutrašnjosti kabine

Autor DamirKC, 05 Travanj 2012, 19:35:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sime

Ide sigurno nisi uzeo pravo sredstvo. Nevalja neko jako poput razrjeÄ'ivača jer može pobijeliti plastika od njega. Ja sam s nekim otapalom za masnoće u kuhinji to sve skinuo. Ne ide baÅ¡ lako ali najbolje je skinuti te dijelove koje možeÅ¡i prati ih vani. Nakon pola sata-sat se sve skine.

prci9999

a to je baš samoljepljiva tkanina ili se mora mazat ljepilo na nju?

makaii

to ti je samoljepljiva tkanina... stvarno se ne bih usudio stavljati nekekvo ljepilo u auto... ja sam tudum za tapeciranje a napravio sam to bez problema... jedino je stvarno bitno kupiti novi skalper jer mora biti oštar da bi mogao precitno rezati tkaninu oko segmenata plastike. ima dovoljno mjesta da skalper prodje izmedju plastike i da odreze tkaninu i da nista ne ošteti. :ok: I VJERUJ MI PUNO, PUNO BOLJE IZGLEDA NA AUTU, ODNOSNO U AUTU. Cak me neki tip pitao da li je to mozda dio dodatne opreme jer nikad to nije vidio na Stilu.

prci9999

skroz dobro izgleda,morat cu i ja samo da nadjem tkaninu,možda ako netko zna gdje ima samoljepljiva tkanina u splitu ili u okolici splita nek napise ovdje,Makaii jesi ti skidao tu plastiku dolje pa ljepio tkaninu na nju ili si je ljepio bez da si skidao plastiku dolje

makaii

Nisam niÅ¡ta skidao. Sve sam napravio direktno autu. Ako ne ne bavis tkaninu u Splitu javi mi se pa ću ti ju ja poslati iz Zagreba.  :formula:

forsage

ja svako malo upotrebljavam alkohol ali te plastikice su i dalje ljepljive...treba li baš na njima upotrijebiti alkohol ili kaj?
prvak Hrvatske u bespluznom oranju...

niko105

mene već 2 godine muči isti problem. čistio sam sa svim i svačim i nikako dok danas nisam probao s nekim "permetal"-om (made by labud) i očistio sam sve u par minuta! :ok: nevjerojatno kako se otopi masnoća, u sekundi! inače košta nekih 15-20kn, kupio sam u marketu.

BuDa

Citat: niko105  u 18 Studeni 2012, 14:39:38
mene već 2 godine muči isti problem. čistio sam sa svim i svačim i nikako dok danas nisam probao s nekim "permetal"-om (made by labud) i očistio sam sve u par minuta! :ok: nevjerojatno kako se otopi masnoća, u sekundi! inače košta nekih 15-20kn, kupio sam u marketu.

A plastika, nije se oštetila il tak nekaj???? :82:

niko105

ma kakvi! samo se skinuo onaj ljepljivi crni sloj. to je ko neka pjenica, naÅ¡prica se, odstoji koju minutu i onda se sa običnom spužvom i vodom pomalo počisti sve. ni ja joÅ¡ ne vjerujem, toliko puta sam probavao i niÅ¡ta,sad sam sve za par minuta rijeÅ¡io!  ;)

Dalibor


prci9999

znači nista se nije ostetilo od permetala?

niko105

ne. al ja sam skinuo problematične plastike i očistio ih vani jer je jednostavnije. a i trebalo bi izbjegavat da permetal ne kapne na tkaninu (pod ili sic)

prci9999


Kreator



Permetal â€" Ultra jako sredstvo za čišćenje masnoće sa pećnica, roÅ¡tilja i kuhinjskih napa. Brzo i učinkovito otklanja zagorenu i zapečenu masnoću. Ne oÅ¡tećuje povrÅ¡ine koje se čiste, te se lako ispire.

Svaka čast na otkriću i riziku.  :care1:

STILO 87

Permetal.ja jučer očistija.ka novi,melo namočit na krpu i lagano trljat