Marea JTD110 2000 - lampica otvorenih vrata na instrumentnoj ploči

Autor marea_jtd110, 02 Veljača 2014, 13:36:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

marea_jtd110

Pozdrav!
Imam problem sa lampicom tj. indikatorom otvorenih vrata na instrumentnoj ploči. Auto je marea jtd110 st.moritz 2000. godina. Jučer je jednostavno prestala raditi kad sam otvorio vrata. Izvadio sam tablu, isprobao kod električara i sve je sa indikatorom njom u redu. Lampica radi. Znači de je prekid negdje drugdje. Ima li tko kakvu ideju?
Hvala
JTD -> Jako To Dimi

mike21

vjerojatno ti je prekid na prekidaču u vratima ili su oksidirali spojevi..treba krenuti redom pratiti žicu i tako ćeš najprije naići na kvar..tako je i meni na cromi bilo, tj. kad je došla k meni nije svjetlila lampica pa sam sve rastavio, počistio i proradilo je...i još podosta sličnih stvari.... i još ih ima :wip

marea_jtd110

E to bi mogao pogledat. MeÄ'utim, kad otvorim vrata, svjetlo u kabini se pali. Nekeko si mislim da je taj prekidač i za svjetlo i za instrument ploču. PoÅ¡to radi svjetlo nebi smio on biti. A možda se i varam!
JTD -> Jako To Dimi

mike21

kako sam napisao taj prekidač je u vratima(nalazi se u samoj bravi, u mehanizmu koji prihvaća vrata za štok), a ne taj za svjetlo koji je na štoku ;)

vlatko11

Greška 99% brava i mikroprekidač u njoj. Dole s njom i za početak pošteni tuš wd-om.

marea_jtd110

JTD -> Jako To Dimi