Main Menu

Fiat Tipo

Autor Bokyyy, 22 Svibanj 2015, 06:38:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

danijel044

Definitivno  budući auto  ,a ako se stvari poslože   do kraja godine  u garažu bi trebao hatchback...
volio bi 1.4 turbo benzinca  ili 1.6 mjtd... 

Mika

Ako moze pitanje za ljude koji poznaju tematiku..uzeo bi Tipa do 80 tkm ,obavezno benzin i ide Lpg u njega. E sad,po vama,koji motor je bolje uzet, 1.4 atmo ili 1.4 turbo benz.. Jel podnose dobro plin ili ne i kakvi su u pogledu trajnosti i jedan vs drugi? Vozio bi ga najmanje jos kakvih 150tkm..

dinko1981

Uzmi svakako turbo ako ga uspijes naci, pokazali su se izdrzljivi jednako kao i atmosferci a ipak pruzanu osjetno vise, takodjer su se dokazali i u kombinaciji sa plinom

Mika

 Pa svakako bih isao van po njega,u Italiju ili Njemacku tako da vjerujem da bi ga relativno lako nasao. Znam da je turbak sigurno zmaj za vozit,ali pitam jer mi je pouzdanost i trajnost u sprezi s plinom vaznije od perfomansi. Da nisam stalno na dizalici,jel. A ako su jednako se pokazali po vama,onda se nemam kaj mislit.. jos samo jel limo ili hatch ?  :zbunj:

zendra

Imam hatch, ta peta vrata čuda čine...

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk

zendra

Mika

Vidit cu na kaj cu naletit sto se tice stanja opcenito, kilometraze i cijene

Ivek Zapresic

A kaj bi prek oglasnika nekog tražil ili kak?

Mika

Pa da , mobile , autoscaut i to. Ne bi htio zvucat bezobrazno,al ne znam kako bi drukcije..

Ivek Zapresic

Ma i tam su paprene cijene, pogledaj na subito. it

Mika


Mike20

Tipa t-jet imaš u Sloveniji.
Znalo ih se naći i do 10 000 eu
Odlično "trpi" plin.


Mika

Hvala na infu.. tijekom gledanja i pretrazivanja zapazio sam da neka godista i t-jeta i atmo imaju vece Co2 tipa 164 a neka godista manje tipa 133 g .. Znaci,davanja za takve su duplo manja.. jel netko zna o cemu ovise te razlike,bas samo godista ili su razliciti motori ? Znaci za novi Tipo pitam..

Mike20

Da, baÅ¡ gledam, stariji a normom euro 6 (2016/17) iimaju 139g co2, noviji s Euro 6d (2020/21) imaju 154/155, viÅ¡e nego moj Euro 4  :puzzled:

Mika

Da,nije mi jasno.. a razlika u davanjima ugradnja plina skoro.. mozda za te novije se racuna po nekim novim,strozim normama,tko ce ga znat vise..