Fiat Linea - ne prima gas

Autor boombee, 27 Siječanj 2011, 14:47:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

boombee

Prvo je samo potražio greÅ¡ke a kad nije niÅ¡ta naÅ¡el onda je napravio cijelu dijagn. i nije bilo ničeg.U meÄ'uvremenu sam ga opet malo izganjal da vidim oče li se ponovit no meÄ'utim za sad je sve OK.Valjda se je samo malo "naÅ¡alil" :disgust:
NIJE BITNO DIZLO ILI BENZ GLAVNO DA JE TURBO

kemba

a cuj to ti je fiat

nije mu za zamjeriti zna on tako povremeno zahebavati...

neka samo ostane na tome da sa malo nasalio s tobom
Ja sam taj iz Ã,,ÂŒaÃ,,Â'avice

daniels007

Citat: kemba  u 29 Siječanj 2011, 14:38:33
a cuj to ti je fiat

nemoj pričat ružno za Fiata :trus

ovo smeÄ'e ti je auto od 300000kn da sam ga ja platil i da je moj,je službeni al nebitno.
pa ubil bi nekog 21000km auto je do sad imal kvarova i to jebenih,turbina,centralna brava,nekaj oko grijanja goriva,elektonika neka oko ubrizgavanja ostal bez reakcije na gas,smrzel se na -10.
sve me strah kad moram sjest u njega kaj bu crklo.evo a VW je.



boombee

Jel to Tiguan,ne vidim baÅ¡ najbolje?Naravno da ne treba generalizirat ima mnoÅ¡tvo meÄ'usobno suprotnih iskustava različitih ljudi sa istim autima.Ali moram priznat da sam ipak malo razočaran kaj me tak "cima" moj Ture a ima samo 42 t. km.Prije njega sam vozio Corsu C cdti( znači sa gotovo istim tim mjtd Fiatovim motorom,samo sa 70 ks) i u 6 god  sam s njom napravio 120 t.km. i nije ni Å¡tucnula.Upravo zbog tog dobrog iskustva s tim motorom sam se i odlučio ponovno kupiti tako motorizirani brundač.Jedan veliki plus za kupnju ovog auta bio je i test u 17. broju Auto-blica iz 2009 .g.Tamo su nakon 100 t. km. rasturili G.P. sa istim tim motorom i DEKRI-ni  se ing. nisu mogli načudit kako je malo tragova habanja bilo u motoru kad su ga otvorili.A kad Å¡vabe nahvale neki talijanski auto onda tu mora nečega biti.
NIJE BITNO DIZLO ILI BENZ GLAVNO DA JE TURBO

boombee

ISPRAVAK.Na corsi me je sexo AGR ali kad sam ga zamjenio (1300 kn)dalje više nije bilo sranja.
NIJE BITNO DIZLO ILI BENZ GLAVNO DA JE TURBO

eldarobralic

jel netko otkrio rjeÅ¡enje ovog kvara? i meni se isto desilo. auto nije čipiran. na 4000okretaja izgubi snagu. promijenio sam EGR ventil, no opet isto. greÅ¡ku je javio na dijagnostici, neÅ¡to u smislu senzora turbopunjača, nesjećam se.. sad sam naručio i taj senzor pa čekam da doÄ'e da ga zamjenim. Auto je stajao, nisam ga vozio godinu dana, dali se moglo desiti da se začaÄ'ila turbina pa je treba očistiti?
:tres: