Elektricni servo volan Punto

Autor dijagnostikalac, 13 Srpanj 2015, 20:01:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dijagnostikalac

Znaci ovako, znate sigurno za problem kod punta i njihovih senzora i el.motora. Znam i ja ponesto o tome ali me zanima sljedece. Ako bih kupio dijagnostiku (ako se to uopce moze tako nazvati) poput ove:

http://www.ebay.com/itm/2015-Mini-ELM327-OBD2-II-Bluetooth-Car-Auto-Diagnostic-Interface-Scanner-Tool-OE-/121681025369?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c54c11959

Da li je moguce ocitati gresku na elektricnom-servo-volanu za  el.motor ili sam senzor (1005) ili koja vec, neznam tocno? Da mogu tocno defektirati kvar.. nista mi drugo nije bitno.. netrebam ni ECU ni bodyC. ni nista. Znate li mozda onda nesto slicno da mi moze pomoci a da nije orginalna neka dijagnostika ili nesto skupo poput delphy, multi-diag, KTS i sl.) Hvala

Mike20

Bitniji je program, sa MultiEcuScanom ćeš točno vidjeti. Sad dal ćeš se vezati preko BT, usb, wi-fi nebitno

dijagnostikalac

Znaci mozes mi garantirati da ovo djubre po 4$ moze raditi sa MultiECUScanom a mogu zaboraviti android i citanje istih gresaka?


Multijet

Iz osobnog iskustva ti mogu reći da to radi na androidu sa torque pro aplikacijom i mislim da nećeÅ¡ moći dijagnosticirati tu svoju  greÅ¡ku već je to viÅ¡e da pratiÅ¡ parametre, sa multiecuscanom se nisam uspio povezati preko plavog zuba i uopće ne vidi taj interfejs, treba uzeti neki sa usb priključkom, na laptopu xp windovsi i piči miÅ¡ko. DoduÅ¡e, ja imam gp-a 1,9 multijeta i on ima dodatne začkuljice sa k-linijom, ali mislim da bez dobre stare žice niti jedna dijagnostika neće dobro raditi.

Možda se javi netko sa drugačijim iskustvom.

LP.
0989739290