Fiat Tipo - dijagnostika

Autor Tulio, 28 Veljača 2014, 16:34:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tulio

Koju dijagnostiku trebam koristiti za spojiti se na Tipo 1.4 ie iz 1992 god? Danas sam kod prijatelja probao spojiti preko Multiecuscana gdje mi pronalazi jedino model Tipo 1.4 iz 1993 sa Bosch Motronic strujom.

Meni bi trebao za 91/92 sa Magneti Marelli Digiplex. Kasnije smo probali skinuti i 2 verzije FiatEcusScana, ali tamo uopće ne pronalazi Tipa u bazi automobila.

Inače, na ovoj prvoj varijanti preko Multiecusnana se je spojilo, ali ne izbacuje sve parametre kako treba, tj blesira se. 

I ako netko ima iskustva, može i link na PP (ako se ovdje nesmije)

alfaomega


Tulio

Nakon što ugasim auto zaista vrućeg (pogotovo nakon vožnje kreni-stani kroz grad i sl, kada je temp na 90 i pali se ventilator), cca 10-ak minuta nakon toga auto se ne želi upaliti. Vergla do besvjesti, ali neće kresnut.

Cca 45 min nakon, kada se ohladi, upali i vozi bez problema. Na prvom pokušaju sa Multiecuscanom smo našli grešku, pisao je greška senzora temperature (e al sad neznam dal je još pisalo i vode ili ne)...

chrisRi


Tulio

Di je to na motoru, kako izgleda, koji je kataloški broj?

Di god sam tražio i gledao, to ne postoji. A od prvog dana mi svi govore da je u tome problem, i svi simptomi odgovaraju tome.

Mjenjao sam neko čudo koje se zove senzor paljenja, dao 230kn, al nije to.

chrisRi

Na bloku kod remenice od radilice pogledaj ako ga ima (star auto) ne mozes ga faliti.

Voki

Gledano odozgora ti je lijevo od filtera ulja, kao što je chris rekao kod remenice,ako si ikad sam mjenjao mikro remen skidao si i njega,imbus 4 mm koliko se sjećam

Tulio

Tnx dečki, pogledat ću.


cupavica lorena

ako je 92.godina trebao bi biti na mjenjacu ispod termostata,kad otvoris haubu s desne strane,bijela zica sa dva pina i kockasti djek na kraju
ako nemate hobi,kupite fiat