Promjena selena na prednjim vilicama

Autor draĹžen, 31 Svibanj 2015, 15:42:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

draĹžen

Trw je 1050 kn po komadu. Tko bi to platio..

sime

Znam, ja sam u tokiću jednom uzeo jednu mislim da je moog bila oko 500kn. Trajala je ravno godinu dana ili niti 40tkm. Originalne su mi trajale skoro 200tkm. sad su TRW imaju tek 20ak tkm vidit ćemo kako će se ponašati. Da se s rabatom TRW naći do 800kn

kiky776

Ja bi takoÄ'er uzeo trw, u startu skuplje, ali ako misliÅ¡ imat auto neko vrijeme najbolji izbor, i da se nać za manje ;)
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

Erni-Stilo16v

Decki zanima me za koliko se da nac vilice trw koliko bi me kostalo?? Jel ima ko da bi vidio sto veci rabat pa da se dogovorimo ili nesto da ja dodem ili da posalje se postom sto je kod nas 1100 kn a to mi je previsee...
svakome treba jedan stilo da bude u stilu! Haha

draĹžen

Kolega niko33 je stavio fortune line vilice. Jel jos tko stavljao pa da moze reći kakve su? Ima ih u intercarsu i ako uspijem rabat dobiti mogle bi moje biti za 290 kn komad.

draĹžen

Izdrzale su mi desne 3000 km. ***. Sad moram skinuti kupiti druge a ove dati u intercars pa ce oni slati u zg da vide hoce li mi odobriti garanciju. Fuj. Seleni su omekanili i kad klepim po kotacu ide onak naprijed nazad lagano. Moze li netko od vas isto po kotacu prednjem klepiti? Mozda je to normalno?

kiky776

meni niš ne mrda, sve stoji na mjestu, inače sve trw kod mene
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

draĹžen

Puknes punom nogom i nikam? Onda su kod mene seleni u vanani na novim skarama

draĹžen

Ne valjaju seleni. Raspali se. Dijagnoza majstora. Idem po drugu polovnu iduci tjedan da ju tak stavim i ovu saljem u intercars. Oni kazu da salju u tvornicu. Vilica je iz poljske tako da cu se nacekati. Fuj. Nije izdrzala 2500 km. Poznanik mi daje fiat originalnu s losijim selenom a dobrom kuglom. Mozda stavim selen na nju i to je to.to mi je najjeftinije.

Stilo M

Ja na Stilu imam DENCKERMANN prednje vilice
Evo vec nekih 28000km i sve super i dalje
Cijele sezone na eibach sportline-u, po zimi na 195-65-15 a ljeti na 214-45-17
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

draĹžen

Ne kuzim kako je to moguce? Moje fortune line nisu trajale ni 3000.. Ma uzas. Sad ponovo majstora placaj i trazi drugu dok mi novce ne vrate ako uopce i budu. Javim. Poznanik mi bude dao vilicu original. Veli da je selen malo slabiji ali kugla ok. Stavim selen i jbgm vraćam ovu u intercars

sime

Nemoj stavljati no name vilice. Ako uzmeš tu original i ako joj je dobra kugla stavi nove selene i miran si dulje nego sa 3 nove no name. Meni su original trajale 200000km sad sam stavio trw i imaju 50ak tkm i još je sve ok. Od zamjenskih samo TRW.

draĹžen


the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

dgudan

Možda OT ali da se nadovežem na temu....
Ja prije neku godinu mijenjao selene zadnjeg trapa u ovlaštenom Fiat servisu i raspali se za 5tkm. A servis nije baš bio jeftin..
Kad sam ih došao reklamirati oni su se križali i nisu kao mogli vjerovati...Pa kao što ja vozim u autu?!
Na moj odgovor da jedan dan vozim paletu cementa, a drugi dva junca i tako naizmjenično više nisu postavljali takva pitanja.
Eto, mene je spasio ovlašteni servis, zapravo garancija na originalni dio pa su zamjenili o svom trošku...
Sad su ti isti na autu cca 100tkm i sve ok. Prvi originalni izdržali cca 140 tkm.
Koja je moja poanta?
Pitaj si u ovlaÅ¡tenom koliko ti doÄ'e dio sa zamjenom. Cijene po ovlaÅ¡tenim servisima su dosta pale u zadnje vrijeme. Mene npr. u ovlaÅ¡tenom veliki servis sa rukama i garancijom koÅ¡ta manje nego samo dijelovi kod dva, tri najveća trgovca u hr. a kod kojih btw imam dobar rabat...
Da ne spominjem kad se desi *** neko koliko je ta garancija onda isplativa...
---tajna Ĺživota je Ĺživjeti opasno---