Brisači

Autor Dr.Grande, 25 Listopad 2016, 19:40:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Dr.Grande

Znam da je negdje bila generalna tema o brisačima no nikako ju pronaći pa molim moderatore ako znaju gdje je tema da spoje s ovom..

Dakle, ovi Bosch Aerotwin brisači počeli brljaviti, točnije vozačev brisač, nikako da obriÅ¡e samo jedan srediÅ¡nji potez. Očistio ga nekoliko puta, staklo čistio takoÄ'er, niÅ¡ta i dalje isto kao da ne pobriÅ¡e dobro taj komadić.


Razmišljam uzeti nove brisače, od gumica zamjenskih odustao, ali nikako više ove skupe Bosch jer sam ih već reklamirao jednom pa ako netko ima preporuku GDJE uzeti i po kojoj CIJENI solidne aero brisače?

Vidim na abrakadabri nude Champion Easyvision po čist ok cijeni cca 110kn komplet prednjih, imao netko?

Dolaze li svi aero brisači sa adapterima za montažu na ruku brisača?

Antonijo

Koristim VALEO aero twin brisače koštaju oko 120 kuna a rade sasvim dobro, njih sam kupio u METRO-u.
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE

Mike20

Ja isto sam na Valeu mislim 2. ili 3. godina

dinko1981

Ako netko nije pri parama moja preporuka su MI3 brisaci koji se prodaju po centrima za cca 35 kuna, nakon raznoraznog no name smeca i skupih igracki tipa valeo ovi su mi se pkazali kao bestbuy jer evo vec godinu dana rade odlicno, kao i neki 4X skuplji ako ne i bolje. Jedino sada vidim da su ih redizajnirali i malo suzili pa se nadam da sa time nisu pokvarili stvar.

Puntigamer

Ja isto mogu potvrditi ovo za MI3 brisace, izdrzali su godinu dana a kostali cca 80tak kn, kupljeni u Kauflanda

natipkano na jednom


ccm

Eto, kako je sve subjektivno... Ja sam na Bravu i na Corsi imal Bosch Aerotwin i bio sam super zadovoljan, trajali su preko 2 godine i s obzirom na cijenu od cca 150kn za komplet, mislim da je to ok cijena.
Nakon toga sam na Bravu uzeo one F5 brisace iz konzuma i imao ih ravno tjedan dana. pa kupio opet Bosch.
Na Corsu sam stavio Valeo. Radili su dobro 2 dana. Nakon toga je suvozacev poceo preskakat... Radio je dobro jedino kad je kisa jako, jako padala. I tak sam ju i prodal, pa nisam mijenjal.

Tako da to ocito ovisi od auta do auta. Ja bi Bosch svakako preporucio, Valeo ne. Ali presubjektivno je to...
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

Dr.Grande

Eto ja sam se opekao na Boschu, koštali preko 200kn prednji i sad bi probao neki jeftiniji brand pa makar da drže jednu zimu bit će ok.

U planu su bili i Goodyear brisači jer su čist ok cifre ali nigdje nisam naletio na 650mm metlicu pa sam odustao od njih..

ccm

Da, zato kazem, subjektivno je to sve...
Ja sam na Punto stavio ove jeftine iz kauflanda, MI3. Zadovoljavajuci su, ali jedino kad je cista sajba. Inace jako mrljaju, kao da ne stisnu dovoljno uz sajbu. Pa eventualno mogu preporucit da probas te.
Mislim da su bili oko 60kn oba.

Nebu mene niko v mojoj koruzi...

gandi

Na tempri sam imao bosch aerotwin 3-4 godine i bio sam super zadovoljan s njima. Pred par mjeseci sam ih zamijenio i stavio champion, neki dan vidim da se raspala gumica od vozaceve strane.

Na alfu sam stavio valeo aeronesto, nakon mozda mjesec - dva su poceli pustati nepobrisano po sredini stakla, preskakivati i sl. Na nizim temperaturama ih je bolje ne paliti jer samo naprave *** po staklu.
Umjesto njih planiram staviti bosch aerotwin

Sent from the Middle Earth by carrier pigeon

--->>>    click here      <<<---

topolino

Ja koristim kaufland i za koliko kostaju su super. Probao sve i svasta i ni jedan nije izdrzao dulje od jedne zime bez preskakanja ili crta
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

dinko1981

Koje su to iz kauflanda, koji brend?

Michael

Kaufland u svojoj ponudi ima njihove Kaufland brisace (njihov brand) i prije vec navecede MI3 brisace.
Fiat Punto Evo 1.4 16V (2010.), BMW E30 316i (1985.)

legenda0001

Probao te Kaufland brisace, i nakon par dana cvile ko blesavi. Kolega ih isto uzeo, i ista stvar. Ok, stvarno su jeftini, i zasad ne ostavljaju tragove... Nakon par tjedana.

Dr.Grande

Uzeo na kraju u KTC-u te MI3, 35kn, baÅ¡ me zanima koliko će trajati  :smile:

Dr.Grande

Citat: Dr.Grande  u 27 Listopad 2016, 20:44:27
Uzeo na kraju u KTC-u te MI3, 35kn, baÅ¡ me zanima koliko će trajati  :smile:
Da update-am samog sebe.. dakle, bila su dva, tri kiÅ¡na dana i brisač radi bez zamjerki. Mesnat je, malo deblji spojler nego na boschu  :grin: meni ne struže, niti cvili.