Brisači

Autor Dr.Grande, 25 Listopad 2016, 19:40:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedri28

Ja sam za Stilo na preporuku uzeo Champion brisače sad stvarno ne znam koje, ne flat-blade nego standardne.
Probao sam stvarno sve: od Boschovih ekstra skupih flat-blade do nekih žnj iz Bauhausa, zamjeniskih gumica za 90 i za 15 kn, i za ove Championove mogu reći da su prva liga. CIjena je bila sasvim korektna, ako se dobro sjećam oba za 150 kn.
U Rijeci je stalno kiša, do Čabra zimi sole cestu bjesomučno, pa se smrznu na šalbi, pa ljeti gule po mušicama koje su se razlijepile po šalbi, tekućine koje sipam za pranje da i ne spominjem... I sve su to izdržali!
Stavio sam ih prošle jeseni, sad im ide druga godina. Vozački ima jednu (JEDNU!) usku crtu po rubu a suvozački ima par ali ništa alarmantno. Opet ću staviti Champion, najvjerojatnije iduću jesen. Fantastični brisači.
Punto 188.2 1.2 16V
Stilo 1.4 16V
Bravo 1.9 JTD 120

Stilo M

Ja sam samo za Bosch AeroTwin
Pokazali se najbolji
Valeo mi se nije bas pokazo dobrim
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Dr.Grande

Nije mi vrag dao mira i uputio se u pretragu cijelog grada za zamjenskim gumicama za Aero brisač i napokon našao u Bauhausu, piše još na pakiranju da je za Bosch Aero, namontiram na staru Bosch metlicu (vozačevu, zbog koje sam i kupio drugi brisač) i gle čuda OPET brljavi na istom mjestu kao i sa starom gumom!

Sa ovim novim MI3 brisačem normalno briše, čim vratim Bosch sa starom/novom gumicom brljavi na istom mjestu. Znači da je metlica vjerojatno za baciti, a ne gumica...


danci1993

znaci zadovoljan si sa MI3 ?

Stilo M

Ja sam ih gledo u Kauflandu i izgledaju mi kvalitetno
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Dr.Grande

Citat: danci1993  u 15 Studeni 2016, 15:44:13
znaci zadovoljan si sa MI3 ?
Generalno jesam, mislim kako je netko vec rekao koliko kosta dobro i brise! Samo sto sam kasnije naletio na ocito neku noviju verziju tih MI3 - sad se zovu Smart blade i ima drukciji prihvat za adaptere pa me kopka da nisu mozda bolji  :82:

dinko1981

Ja imam jos na autu tu stariju verziju MI3 brisaca, sada vec godinu dana, znaci sad ulaze u drugu zimu i jos su dobri da ne kazem odlicni. Zato me i je strah da nisu zaj.
. stvar sa novima.

Stilo M

Na Stilu imam ove i vec su gore sigurno 3 godine i jos brisu odlicno



A nedavno uzeo za Grande Punto ove i brisu stvarno perfektno


PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Memphis

Ja danas uzeo Champion Easyvision za 70 kn oba. I super su za te pare. Prije toga sam imao Valeo iz Metroa ...držale su dvije godine ali sad pred kraj već su musale.

gandi

Nedavno sam stavio ove na Tempru



40 - 50 kn / kom u Pevecu. Vidjet ćemo kakvi će se pokazati.
--->>>    click here      <<<---

Memphis

Ma to ti je kina. Isto kao oni gumeni tepisi šatro Goodyear a iste takve imaš do njih žnj marke samo druga naljepnica ... i nešto jeftinije .... brijem da su i ti brisači samo neki rebrand kineza ... za te pare možeš dobit neku bolju OEM kvalitetu.

gandi

A sto danas nije iz kine?
I na koje oem kvalitete mislis? Champion - raspala se gumica nakon par mjeseci, Valeo - odrvene nakon par mjeseci, Bosch - duplo skuplji

Sent from the Middle Earth by carrier pigeon

--->>>    click here      <<<---

Memphis

Puno toga je kina ali taj "GY" je teški low end. Što se tiče Championa i Boscha tu ima dosta "plagijata". Zato takve stvari treba kupovat u auto dijelovima. Ne mogu brisači za 50 kn bit neka kvaliteta i nosit neko OEM ime. Ja kada sam kupio Champion ... dobio sam svaku metlicu posebno zapakiranu i svaka na sebi ima onu srebrnu blještavu naljepnicu kao dokaz originala.

Naravno da je skupo jer onda to nekaj vredi ... a sve ovo kaj kupiš po trgovačkim lancima je pitanje otkuda je i šta je unutra. Ista stvar kao meso i sve ostalo ...

gandi

Gore spominjani Champion i Valeo - oba iz "auto dijelova". I to renomiranih u HR.
--->>>    click here      <<<---

AntonioK

Valeo 2g. na auto i Sonax tekućina za stakla :ok1: