Auto alarm - DALJINSKI

Autor patmat, 30 Siječanj 2014, 13:34:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

patmat

Prijatelji ovaj put Vas molim za ogromnu pomoć, naime negdje sam izgubio daljinski od alarma, negdje mi se otkvačio sa ključeva i netragom nestao, pokuÅ¡ao sam da pronaÄ'em drugi preko neta, preko generalnih zastupnika alarma, raznih firmi Å¡to se bave alarmima ali uzalud. Riječ je alarmu koji je vjerojatno tvornički ugraÄ'en u moju BRAVU ili after market, jer su na njemu svuda Fiatove oznake. Radi se o alarmu META SYSTEM M 87 AN. Ako ko zna gdje ima takav alarm iz nekog auta koji se prodaje za dijelove, ma bilo koji izvor samo da doÄ'em do daljinskog. Ovo je ono kada te krene onda te krene. Prijatelji unaprijed Vam se zahvaljujem.
Sve je lako kad si mlad.

fiat_fan

Mislim da od toga niÅ¡ta, jer i alarmi i daljinska zaključavanja rade prema odreÄ'enim kodovima. U protivnom bi svatko sa daljinskim od bilo kojeg Fiata mogao drugima isključivati alarme.

U Zagrebu ima tvrtka Raptor Security (blizu Velesajma) koja se bavi ugradnjom Meta daljinskih zaključavanja i alarma pa možda oni mogu kako pomoći.

Virago

Ako hočeš mogu ti otići U Raptor pitati što da napraviš? Blizu mi je.

alfaomega

Probaj potražit firmu zvala se je "CETO" nalazila ti se je u krugu Zagrebačkog velesajma ugraÄ'ivali su i prodavali navedene alarme. Već dugo nisam bil kod njih tak da ti sa sigurnošću nemogu sto posto reć da li uopće viÅ¡e i rade. Sretno

patmat

Virago bio bih ti zahvalan ako bi se mogao otići raspitati šta i kako napraviti u taj raptor. Dečki stvarno Vam hvala od srca ako ima ko kakvo riješenje bilo bi super.
Sve je lako kad si mlad.

Virago

Odem u ponedeljak pa ti javim rezultat.

patmat

Nemogu vjerovati da jednostavno u ovo današnje doba napredne tehnike nemogu ništa napraviti vezano uz moj alarm. Sve živo sam prekopao, od interneta do svih mogučih oglasa, servisera, dilera itd. Pa majke mi prije bih našao atomsku bombu i plutonij nego riješenje za moj alarm. Molim Vas za svu moguću pomoć od Vas dečki. Hvala unaprijed. Ako netko od Vas ima dotični alarm a da ga nekoristi u svome autu ili da mu netreba ja bih ga rado otkupio od Vas samo neka mu je centrala ispravna i da ima daljinski.
Sve je lako kad si mlad.

simpatico

dobro ti čovjek kaže,svaki alarm,odnosno daljinski radi na različitoj ajde da kažemo frekvenciji,sam proizvoÄ'ač se time ograÄ'uje.Dva ista ne postoje.ÄŒek ne kontam te,pa je li ti koristiÅ¡ to auto,jesi li skinuo alarm.ZaÅ¡to nebi probao sa drugim tipom,npr nekim eskaliburom ili nekom drugom jeftinijom varijanom,

fiat_fan

Isključi alarm trajno i ne sjekiraj se. Sve ostalo bi bilo skupo, a postojeći alarm nema šanse bilo čime aktivirati bez njegovog originalnog upravljača.

patmat

Sve što Vi kažete stoji ali preko tog alarma mi je daljinsko zaključavanje vozila, pa ga sada otključavam ključem, a kada bi uspio nabaviti istu ovaku drugu centralu alarma sa pripadajućim daljinskim kakva je i moja problem bi bio riješen jer bi jednostavno svoju izvadio van a ovu drugu doslovno samo prikopčao i stvar riješena a izbjegao bi i dodatno raskopavanje auta na što sam alergičan, uvijek nešto pukne napukne kod rastavljanja. Znači tražim centralu alarma M87An sa pripadajučim daljinskim marke Meta system.
Sve je lako kad si mlad.

fiat_fan

To praktički znači nanovo instalirati daljinski + alarm. To bi moglo prilično stajati.

simpatico

slučajno sam sinoć kod jednog auto-električara vidio neÅ¡to Å¡to bi ti moglo pomoći.ÄŒovjek prodaje tzv.skakavac ključeve univerzalne nenarezane.Pitam da li ovo može i za moje auto da me viÅ¡e ne bode ključ kad mi je u džepu.Kaže čovjek naravno samo donesi svoj ključ.A pitam Å¡ta ćemo sa mojim alarmom i daljinskim?Pa prilagodićemo novi ključ tvome ureÄ'aju i tvojoj centralnoj.Ako te zanima mogu ti se do detalja raspitati,a siguran sam da to možeÅ¡ naći i u svome gradu

thomekh

Daj poslikaj kakva je tvoja.centrala.imam ja jednu pa da.vidim.dal.je ista

patmat

ako na njoj nepiše jasno M87AN i ako nema pripadajući daljinski sve je uzalud, a ovo sa ključevima bio bih zahvalan ako bi se mogao detaljnije raspitati, i u tome smjeru i ja sutra krećem u potragu. Hvala dečki
Sve je lako kad si mlad.

thomekh

Da sam u mogucnosti procitat kaj pise na njoj bi procital  :ok:
Al sam trenutno van hr.ako ti je problem poslat sliku  onda ok