Izgubljena veza između ključa i centralnog zaključvanja

Autor campetto, 19 Veljača 2015, 19:38:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

campetto

imam stilo jtd i ne radi mi daljinsko otklj-zaklj. vidio sam ovdje na forumu razne savjete,ali nitko nije opisao kako se popravi bez nekog servisa.

ako netko zna molim da opiše, ako je problem javno poslaću mu e-mail, pa može na njega.

hvala i pomagajte ako znate, baterija nova !    :resp

blizu Rijeke sam
Diesel je mama !!!!

Alien

#1
Taj problem se može riješiti programom za dijagnostiku MultiEcuscan. Jednom sam to napravio frendu na Stilu i dan danas je OK.

Silvio

Citat: Alien  u 19 Veljača 2015, 20:16:19
Taj problem se može riješiti programom za dijagnostiku MultiEcuscan. Jednom sam to napravio frendu na Stilu i dan danas je OK.
Može jedino ako imaš kod ključa(ako se ne varam), a šta ako nemaš kod ključa kako popravit? :/

elak

moraÅ¡ nać nekoga tko ima diagnostiku za stilo ,ako nemaÅ¡ COD on će naći preko dijagnostike cod i sa tim codom će ti ponovno upariti kljućeve tj daljinsko sa kompom od auta . u Osijeku znam majstora koji to radi ( u biti to radi majstor koji izraÄ'uje kljućeve i auto-kljućeve ,bar je tako u Osijeku ) a ako ima u Osijeku onda valda ima i u Rijeci. Majstoru za to treba auto i svi kljućevi koje imaÅ¡ tj. hoću reči samo sa kljućevima bez auta ne može napraviti niÅ¡ta.

Silvio

Da da, jasno mi je. Imam ja onaj OBD2 bluetooth ureÄ'aj, i doÄ'em ja u onom FiatECU Scanom do onog djela gdje treba upisat kod ključa i tu stanem jer ne znam taj kod.

Zna netko od Vas nekoga u Rijeci da to radi?

stripi ri

#5
 :hm: vidim da joÅ¡ to niste rijeÅ¡ili a susjed je imao i sti problem i rijeÅ¡io ga je  ;)

Uglavnom ako nemate kod  :tres: u FIATu ti ga provijere i kažu a to ga je koÅ¡talo 389kn  :/

I kad dobijeÅ¡ kod to se neÅ¡to sa nečim rijeÅ¡i i za to majstor na podmurvicama uzima 100 kn   :ok:
Kupus je dobar samo za sarmu

Denaboy

ja sam riješio taj problem, ali u bosanskoj gradišci. uglavnom tip je tamo gdje su osigurači u kabini , pa tu negdje ispod tih osigurača izvadio neku pločicu ( sa čipovima). na nju je zalemio par žica i tako je spojio na računalo i preko računala očitao kod s te pločice. vratio sve nazad ukucao taj kod i sve radi. cije postupak je trajao cca 45minuta i koštalo me 50 eura. naravno da mi je dao karticu sa tim kodom koji je očitao da imam.
kod nas sam bio našao nekog tipa u sisku , ali on mi nije mogao garantovati da će on to uspijeti napravit i tražio je , koliko se sijećam oko 500 -600 kn.