Fiat Scudo - Security code

Autor Bullet, 11 Prosinac 2007, 10:10:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bullet

 :mah: Zanima me, zna li itko kako i dali se uopće može maknuti ili zaobići dosadno utipkavanje coda kod Scuda  :tupp:, imam model  iz 97.g i tipkovnica mi se doslovno raspala  :wall: te po hladnijim danima uopće ne prima! Ako itko ima ikakav savjet ili prijedlog  :idea:, unaprijed zahvalan!  :care1:

ivex


Bullet

#2
da je odgovor tako jednostavan ne bih gnjavio, bio sam kod njih nekoliko i nula bodova...

che

2bullet: čovjek ti hoće pomoći i zato bez onoga: 'koji si ti lik,ovo ono' i bez ispravljanja pravopisa...kad smo kod toga piše se autoelektričar, a ne autoelektriČar kako si ti napisao. Vidim da si novi na forumu i zato pričekaj malo da ti netko odgovori,ne možeš očekivati odgovor samo tako, ako ti autoelektričar nije mogao pomoći onda bi trebao o nekoj drugoj soluciji razmišljati...

mikeg20

Pa ako auto električar ne može pomoći-ne znam ko može, pekar sigurno ne.
Misli da se tu radi nešto slično ko kod kodiranog ključa-kad dobije traženo, uključi strujni krug komp-dizne.

Bullet

2mikeg slažem se sa tobom, a ispričavam se za ono prije...

ivex

Hvala na maloj Å¡koli pravopisa ipak sam ja čovjek u godinama koji je samostalno učio PC i rad s njim potom i upotreba PC u auto-mehanici jer to nismo učili u Å¡koli jer nije to postajalo nego nam je trebao ključ13 ključ10 Å¡arafinciger i popravi  Tu sam da dam koji savijet , ako mogu pomoči , i izmjeniti s nekim kakvo iskustvo , zato  postoje forumi za takve stvari i  normalno nisam vidovit i neznam koliko se razumijeÅ¡ u tehniku i elektriku. Kao prvo možda  neki električari neznaju zaobići manualni imobilizator s tipkovnicom , a vjerujem da neki to ne žele  raditi jer postoji procedura kada se skida imobilizator na vozilu . Normalno ( nadam se ) da ti tu neče netko objasniti kako se to radi jer kao prvo moglo bi se zloupotrebiti , a to ovdje nebi niko htio da se to desi. Bok !!!

Bullet

upravo tako, slažem se s tobom i ispričavam, ne mislih ništa loše...

ivex

Bok !! Sve naj u novoj 2008. godini i  nema potrebe se isprićavati nisi mislio niÅ¡ta loÅ¡e . Tu smo da pomognemo a Å¡to se tiće tvog problema ako si s istoćne strane grada (Dubrava,Maksimir) onda je preporuka autoelektričar u Barutanskom jarku , a ako si s zapadne strane onda na staroj Samoborskoj  kod Podsuseda ( imena neću reči da ne reklamiram ) Pozzzzz!!!!!

SSniknejm

Ma samo reklamiraj.. Ako su stvarno dobri i povoljni, onda nema razloga da se ne cuje za njih. Ko zna, mozda se rodi neka suradnja izmedju kluba i istih ako se pokazu dobrima.

Cepex


Bullet