Sedici ili SX4 pitanja

Autor kmacas, 14 Travanj 2008, 21:07:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kmacas

konkretno me zanima 1.6 benzinska mašina. da li je ista u Fiat Sediciu i Suzukiu SX4? ako je čija je? da li ima kakvih problema? kako radi, da li je živahna? općenito dojmovi od ljudi koji voze ili su vozili prije navedene aute.

thx


croma

Za benzinca nisam siguran koji je u Sediciu. Stari je kupil SX4 sa benzincem i auto jako fino povlaci, naravno treba mu 4 hiljade okretaja da poludi. Fino se razvrtava, ne trosi prevec....cca 9 litara.

Nas je od 6 tisuca km 4 napravio po terenu, snijegu, blatu do koljena i ide di god oces, zacudili smo se. Jedino kvaliteta same plastike unutra bi mogla bit i bolja, al nije nis strasno.

Jedini gadan problem kod tog auta je A nosac krova (izmedu vrata i prednje sajbe). Pogledaj ovu sliku http://www.fiatisti.hr/slikeupload/zzip/Portal_2008/Testirali_smo/Sedici/006.jpg
Vidis ovaj mali prozor kod prednjih vrata. Mjesto di se nosac razdvaja je ogromno i tocno u visini ociju i u lijevim zavojima nis ne vidis. Doslovno izluduje dok se vozis po gradu jer ni u jednom tenutku nisi siguran dal ima il nema pjesaka il auta(cijelog Brava nisam vidio od tog stupa dok sam izlazio na glavnu cestu, skoro je bilo tup)

Al sve u svemu, za svoju cijenu predobar auto