Ferrari Four

Autor Redakcija portala, 21 Siječanj 2011, 16:21:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

cuore

Citat: brle  u 10 Ožujak 2011, 21:54:16
po meni ferrari je jedina marka od koje me trnci prolaze kad naprave neÅ¡ta novo, predivan je  :devil:
dobro kažeÅ¡ baÅ¡ to trnci te proÄ'u.....


Miha.

 :rofl to ti je dok se voziÅ¡ 100 di ti je ograničenje 20
Ferrari FF review (2011) - and a crash!

BiggyRox

bahahahhaha kako se tip usrao  :skartoc

zvrk

Evo još jedan video (možete gledati i u full HD) koji je snimljen negdje u okolici Brunica u Italiji, sa kamerom na glavi...izvrsan zvuk...naježit će te se...

Ferrari Four vozi danski novinar magazina "Bil Magasinet" Claus Møller

http://www.youtube.com/watch?v=FanvRN--_YI&feature=player_embedded#at=100

zzip

#20
je.. naježio sam se.. ali na to kako ga frajer nezna voziti... :tres:


ZokiZG


zvrk

Pogledajte kako FF izgleda iznutra...

FF Designflight


zzip

brennender Ferrari FF auf der Autobahn

Ako ste mislili da dva para sjedala i pogon na sva četiri kotača novi FF ne čine Ferrarijem, u krivu ste

Kao i svaki Ferrari (i Lamborghini) i FF je, čini se, sklon spontanom zapaljenju. Do incidenta je došlo za vrijeme testne vožnje u Frankfurtu; 44-godišnji vozač čuo je glasnu eksploziju nakon čega se zapalio stražnji kraj automobila.

Nesretni Nijemac jedva je imao dovoljno vremena da zaustavi automobil i izaÄ'e iz njega prije no Å¡to je dva milijuna kuna vrijedan grand tourer progutao plamen.

Dok su vatrogasci stigli na mjesto dogaÄ'aja, FF je izgorio do neprepoznatljivosti, Å¡to se djelomično može vidjeti u videoisječku koji donosimo u nastavku.

Tko zna koliko će Ferrariju ovaj put trebati da objavi servisnu akciju za FF.

Vlado SK


Nemesis



evo jedan zanimljiv članak

c/p sa AutoMoto Portala

Ferrari FF Neiman Marcus rasprodan za manje od sat vremena

Prije dvadesetak dana objavili smo da će američki lanac trgovina Neiman Marcus ove zime svojim kupcima ponuditi limitiranu seriju Ferrari FF modela, a u samo 50 minuta prodali su svih deset primjeraka.

Ferrari FF Neimana Marcus dolazi u posebnoj Girigo Caldo boji, te će biti označen posebnom pločicom na kojoj će biti ugraviran njegov broj iz serije. Osim toga, tu su još posebna kožna sjedala i set prtljage, a budući vlasnik dobiti će besplatnu zimsku školu vožnje u Aspenu.

Cijena limitiranog modela iznosi 395.000 dolara, što je za 95.000 više od redovne cijene, a isporuke su najavljene za proljeće 2012. godine. Nemamo ništa drugo za dodat osim da se radi o deset prekrasnih poklona



Može i meni jedan pod bor :lol :lol

zvrk

Å to se dogodi kada bivÅ¡i svjetski prvak u reliju sjedne za volan cestovnog bolida Ferraria FF te ga testira do krajnjih granica kroz Å¡umske putove potpuno prekrivene snijegom?! Ovaj izuzetan dogaÄ'aj snimljen za potrebe promocije FF-a. Vozač i reli legenda Markku Alen na Arjeplog stazi u sjevernoj Å vedskoj, oko 100 km južno od Arktičkog naÅ¡ao se možda u najvećem izazovu u životu, ne samo za njega već i za najnoviji Ferrari FF sa 12-cilindarskim motorom te inovativnim sustavom 4RM s pogonom na sve kotače koji fascinira sve auto entuzijaste, medije te je vrlo hvaljen od strane Markkua, finskog stručnjaka za led i snijeg, osvajača svjetskog prvenstva u reliju 1987 godine.

Na ekstremno niskim temperaturama izmeÄ'u -15 i -30 stupnjeva celzija, na strmim kosinama , oÅ¡trim padovima, izazovnim zavojima kroz 14 km Å¡umsku stazu, Markku Alen je testirao mogućnosti FF-a do samih krajnosti, a posebnost automobila je Å¡to na izrazito skliskim povrÅ¡inama i vrlom slabom prianjanju automobil nevjerojatno vuče, zahvaljujući savrÅ¡enoj raspodjeli težine i mehaničkom podeÅ¡avanju. FF je opet pokazao svoju sigurnost, stabilnost i performanse, a posebno je ugodan za vožnju, komentirao je Markku Alen.


Markku Alen tests the FF on a snow-covered forest stage

_________
dnevno.hr

Gemist Nino

Ti mater,to je vožnjica ,a i Ferari je :wanker: :wanker: