On je dizajnirao Fiat 500L

Autor bubi36, 09 Lipanj 2013, 14:16:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

bubi36

Talijanski dizajner modela "fiat 500 L", je održao predavanje beogradskim studentima



Detalje kako izgleda rad u "Fiatovom" odjelu za dizajn, kako usklaÄ'uje potrebe suvremenog potroÅ¡ača s vlastitim idejama i gdje pronalazi nove ideje, studentima strojnog fakulteta, arhitekture, primijenjenih umjetnosti i dizajna u velikoj sali rektorata Beogradskog univerziteta, predstavio je VirÄ'ilio Fernandez, talijanski dizajner , autor modela 500L.

"Velika mi je čast Å¡to sam pozvan da održim predavanje u zemlji u kojoj se model 500L proizvodi iu kojoj se ideja mog tima i mene provodi u djelo. Imali smo zaista težak zadatak da osmislimo novi interijer za automobil koji bi trebalo da predstavlja 'Fiatovo' vozilo za 21. stoljeće. Mislim da smo u tome uspjeli i da smo model 500L učinili automobilom suvremene obitelji ", izjavio je VirÄ'ilio Fernandez.

Jedna od novina koju je Fernandez sa svojim timom uveo u dizajnu modela 500L, su posebno osmiÅ¡ljene kombinacije boje karoserije, krova i naplatka. Sama unutraÅ¡njost obiluje tehničkim inovacijama, prostor prilagoÄ'en potrebama moderne obitelji

autoblog.rs
ne tako lijep ali zabavan