Grande Punto - otvaranje stražnjih vrata za putnike

Autor KVZ, 14 Studeni 2014, 09:30:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Robi 27

Tak je...ima dana tokom ljeta kada straznja lijeva ne mogu otvoriti nikako,koliko god sam vec upoznat s tehnikom otvaranja. Netko tko ne zna s njima ne moze ih ni sad po zimi otvoriti.

KVZ

Evo napokon je došlo na red da ja to pogledam.
Fotografirao sam uzrok problema sa otvaranjem na mojem GP. Tu je na bravi udubljenje kao da je netko ukopao u linorez.  :Ä'izs:
Zalijao sam ga rastopljenom patronom za lijepljenje, možda to i nije najbolje rješenje, ali sam probao da vidim kako se bude ponašalo.



04.05.2015. I danaÅ¡nje, novo iskustvo. Auto je bio parkiran na parkingu u firmi, bilo je toplo i u 14 sati sam probao otvoriti ta zadnja vrata, sa doraÄ'enom kvakom NIJE IÅ LO.
Doma u garaži odmah po dolasku JE IÅ LO ALI TEÅ KO, dakle malo se auto u vožnji ohladio. Pred večer sam iÅ¡ao obaviti neke poslove, TEŽE SAM OTVORIO ta vrata. Nakon vožnje od 5-6 km vrata sam otvorio bez problema. Sad treba biti pametan ili poludjeti  :tres: nekog novog vraga moram izmisliti  :82:

KVZ

Danas sam napokon popravio i zadnja se vrata na mojem GRANDE PUNTO sada lagano otvaraju. Dogradio sam "navlake" od lima na "kontaktnu povrÅ¡inu" za nalijeganje poluge brave vrata. (Kontrolor, koji me nije ispuÅ¡tao iz vida za vrijeme trajanja radova, je preuzeo posao i potvrdio da je sada napokon sve OK,slike kontrole su u prilogu.)  ;D








Mala napomena: da je cijelo vrijeme popravka temperatura u hladu, na dvoriÅ¡tu, lijepih i neugodnih plus 33 stupnja celzijusovih, pa se od sada samo držim hlada i  naravno troÅ¡im Å¡to viÅ¡e tekućine  :beer:.

:drive:

   

tommek81


KVZ

Citat: tommek81  u 14 Srpanj 2015, 23:17:05
'vremenski je trajalo ?
Å to?  :82: Moj popravak, ako to pitaÅ¡ onda trajalo je sat - dva maksimalno
Citat: tommek81  u 14 Srpanj 2015, 23:17:05
neki problemi?
Pala mi matica M8, od kvake desnih vrata i negdje ostala zaglavljena  u vratima, stavio sam drugu  :D

Nisam siguran da sam pogodio što točno pitaš