ISKUSTVA s novom cromom 1.9 jtd

Autor kemba, 18 Srpanj 2013, 14:55:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

M.P.

Citat: Miha.  u 15 Prosinac 2015, 18:31:11
O čem pričaš, ide ova 110kw ko metak skoro ko moj Bravo iako je teža :nod:

Ako ti tako kažeÅ¡, onda ok. Svak ima svoj dojam brzine  :)

Miha.

Bravo mi ima malo ispod 9s do 100, a Croma malo ispod 10s, al meÄ'ubrzanja su odlična i to je ono najbitnije usto Croma ima krači diferencial od Brava..Ovaj od 120ks je vjerojatno ok  ali nije ni blizu ovome od 150ks,razlika u potroÅ¡nji je možda 0,5l.

Mike20

Je 159tka lijepa al se nemre mjeriti po prostoru s Cromom, koja je puno udobnija mekanija.
Ove po 180 000km teško da imaju te km, to je gutač km, niko ga novog nije kupio i dao preko 30 000eura da bi ga samo vozio nedjeljom na misu i jednom na more

creat

Znam da ce biti tesko naci stvarne kilometre, neke imaju servisnu knjigu i nisu uvoz pa na to racunam.

dsitaric

Kad sam kupio cromu 1.9jtd 88kw iz 2006. i dopeljal doma žena mi je Å¡iznula i rakla kak je to veliko i da ne bu ona to vozila. Do sada sam imal punt II iz 2003. No kad je počela voziti sad ne izlazi iz njega jer kaže kaj je sad visoko i sve vidi. Zdigne si sica do maksimuma i podesi volan i baba juri po Hrvatskom zagorju. Neki dan sam frendici odpeljal u cromi krvet dužine 190cm i Å¡irine 140cm  Auto je kaj kombi veliki. Ja imam 190 cm visine i 130 kg mase i sjednem na zadnje siceve kaj joÅ¡ imam 5 cm prostora od sica do koljena, a prednji sic je namjeÅ¡ten da ja sjedim na njemu. Auto je mrak i nikak mi nije jasno zakaj se nije tak dobro prodaval kak ovi golfovi jer golf je za cromu, a bogami i pasat, kramp. :D
Boobye

Mike20

Zato jer je bio skup, al opet ne tolko koliko nudi, mislim da je novi 2.4 automatik bio 2006.g oko 33-35 000eura
Ima ih po Njemačkoj, ne toliko koliko Marek Weekend nekad
Ja sam isto mislio da je težak za snalaženje u vožnji, velik je ko monovolumen al od njih ima duži "normalni"  nos. Å teta kaj nisu stavili u njih t-jete, nego one anemične Opelove benzince 1.8 i 2.2 s kojima plin neide u kombinaciji

creat


Alien

Na prvu izgleda super auto. Na slikama je sve idealno. Auto je vjerojatno dobar. Svaka takva kupovina je rizik ali drugačije ne možeÅ¡ ni kupiti Cromu. E sad kilometri. Može bit prava kilometraža a može bit skidana. Kad bi se joÅ¡ to moglo provjerit sa sigurnošću bilo bi super. Trebalo bi odvest auto na servis ili kod nekoga ko bi ga detaljno pregledao i tako dodatno smanjio rizik koji uvijek postoji kod kupnje rabljenog auta. Mogu bit i pravi kilometri, a auto nije servisiran ili može bit puno viÅ¡e kilometara a da je auto u boljem stanju. Jedan poznanik je nedavno kupio auto u Njemačkoj star godinu dana sa 140 000 km. Auto je isto ko novi, e sad koliko puta je raÄ'en servis na njemu u tih godinu dana...

Mike20

Nepunih 10 godina stara full opremljena krstarica je radila niti 20 000 km godišnje?
Yeah, right, ispod 50 000km godišnje nije sigurno ak je uvezena izvana

Miha.

Pa u firmama se mjenjaju auti svako malo, niti ne stignu 200tkm napravit.

Mike20

Sve je moguće, samo takvi auti s malo km rijetko su u slobodnoj prodaji u oglasniku

Bokyyy

Ja sam svog Bravo-a uvezo iz SLO i definitivno se isplatilo s obzirom na cijenu sa takvom opremom i tim godistem u HR. E sad znam da si naglasio "da nije uvoz" i ne zelim ti pametovati ali posto Chrome kod nas nisu bas popularne ako se odlucis da odes u Sloveniju (jer vidim da si iz Varazdina pa ti je relativno i blizu) evo ti link pa usporedi cijene tamo i kod nas.

http://goo.gl/ejJWjL

i da, Chroma je odlican cross-over wagon  :)
Once Fiat, Always Fiat!

Mike20

Ma ne vjerujemo niš što piše u oglasima. Najjače su fore s onim kad piše za neki auto prvi vlasnik al u RH, tj 5. Vlasnik u Europi.

Dijagnostika, mjerač od debljine laka i to je to

Bokyyy

Citat: Mike20  u 23 Prosinac 2015, 13:03:52
Ma ne vjerujemo niš što piše u oglasima. Najjače su fore s onim kad piše za neki auto prvi vlasnik al u RH, tj 5. Vlasnik u Europi.

Dijagnostika, mjerač od debljine laka i to je to

slazem se, tesko je danas proceniti auto bez dijagnostike  :ok:
Once Fiat, Always Fiat!

creat

mike bas si neumoljiv i brutalan  :D ali istinu zboris, sto se tice laka tesko da to mogu izvest, dijagnostika mozda ali mehanicar ce ici samnom pa cemo vidjet ako uopce i odem pogledat auto.
boky vec sam gledao avtonet i nije bas neka razlika, zapravo nema bas izbora, ocito se ni u sloveniji nije puno prodavala croma.
nego sto se tice dijagnostike, auto je u petrinji, kome da tamo dam auto na dijagnostiku ?