Kupnja Stila

Autor d0m4g0j0r, 15 Listopad 2013, 23:25:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

draĹžen

Za unutrasnjost ne znam. Moj je jtd redizajn i unutrašnjost je odlicna. Osim tkanine na vratima koja mi je pocela na vrhu se odvajati.nijedna plastika mi ne zijeva. Svi prekidaci su super osim sto mi je gumb za stelanje retrovizora ljepljiv. To je tako svima. Kapi ulja dizel ne trosi. Unutrasnjost je kvalitetnija nego megane 2 koji sam imao.sjedala su losa.

cicili

znam da nije normalno ali tako je kako je. popravak se ne isplati tj ja nedam sigurno da se motor otvara radi toga i cacka po njemu dok radi ko sat radi molo vece potrosnje ulja koja je identicna zadnjih skoro 4 god koliko je kod mene auto. ja samo upozoravam na manu tih motora.

Tu na forumu je bila tema o jednoj lanci y ako se nevaram sa isitm motorom gdje je covjek sredivao glavu, mjenjao karike i kad je auto sastavljen opet je trosio famozne 3l ulja na 10 tkm bez trunke dima na auspuhu bez da je igdje pustao ulje.

blade8699

Citat: Mike20  u 02 Ožujak 2015, 14:46:56
Odlično, fala na info. Kak ti ulje troši?

Troši više nego druga auta, al po riječima mehaničara za taj motor ništa strašno. Treba malo češće paziti i dolijevat po potrebi i nema problema :)

Mike20

Odlično, fala vam svima na odgovorima, puno ste mi pomogli  :beer:

duncan

Pozdrav ekipa! Znači, odlučio sam kupiti Stila s troja vrata jer mi je lijep, interijer mi djeluje ko da je 5 godina ispred vremena i po relativno povoljnoj cijeni se može dobiti! Kad prodam postojeći auto i skuter, trebal bi imati cca 2000â,¬ i to mi je neka granica! Imam 3 favorita, a najviÅ¡e me muči jedan iz Krapinsko-Zagorske! 1.8, 98kw! Auto na slikama djeluje solidno, ima 172000 i ide za 2100â,¬! Ono kaj me muči je to kaj auto ima panoramski krov, a kad sam pital dal to ima nekvo sjenilo ili cijelo vrijeme gledam u nebo, odgovoril je da je skroz staklo... E sad... Dal bi trebalo biti sjenilo ili su ih bez toga radili(kaj mi je teÅ¡ko za povjerovati) i dal je moguće naknadno ugraditi to sjenilo... Zapel sam za taj auto jer mije kolko-tolko blizu i najvažnije, uzel bi moj skuter + soma eura... Hvala unaprijed!

Stilo M

Trebao bi imati roletu koja zatvori krov
Jedino ako mehanizam nije zasteko pa se nemoze zatvoriti..pitanje je i kako funkcionira sam krov,jer s njim zna biti problema
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

duncan

Da, baÅ¡ to... Sve mi se čini da bude ovo deal breaker jer da ocu auto s kojim bidem imal probleme, ne bi prodaval Kiu..  :) Budem ga joÅ¡ malo izreÅ¡etal s pitanjima pa budemo vidjeli!

Stilo M

Ako ti nije problem da stavis link s oglasa da vidimo o koje stilu je rijec pa da te znamo dalje uputit
PRODAJEM DIJELOVE ZA FIAT STILO 3V /5V/MW
https://www.njuskalo.hr/korisnik/car-parts001

Mike20

Crni s panoramskim krovom i 1.8 motorom te nekih 176 000km na satu mi jejaaako poznat, Daj link po obavezno

franjo-fritz

Panorama krov rak rana stila 1,8motor ako nije otrovan plinom kuku majko. 2100e previše par sto eura gore i solidan jtd.....
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

niko33

Ako se ne varam to je ovaj
http://www.njuskalo.hr/auti/fiat-stilo-1.8-16v-oglas-15583326

RI tablice a u krapini je - prije mjesec dana je bil u vz tak da ono drugi vlasnik - samo u zadnjih dva mjeseca
Sjedala i ostatak definitivno preko 172000 tkm - po mojem-bjezi od njega




p.s. tek sad sam skuzil da bi uzel tvoj skuter i nest sitno i dal ti ga - sila mu je za utopit ga i ko franjo-fritz veli ak ne mislis radit cijeli mjesec za benzin nemoj.
Uzmi nekoga sa dijagnostikom da ti prvo provjeri km i ko se razumije da ga pregeda,provjeri ga i na policiji ako mozes

duncan

Yes, to je taj... Meni sve to sumnjivo bilo i dobro da sam tu doÅ¡el! Uglavnom, manje-viÅ¡e sam odustal od ovog trenutka, samo ste potvrdili moje sumnje! JoÅ¡ je rekel tip da troÅ¡i 5.5-8 litara!  :rofl Dizela ne bi jer mi ne treba! Ja sam u 7 godina napravil 45000 km i stvarno nema potrebe da uzimam dizel.. Imam joÅ¡ dva koja sam nagledal, ali jedan mi takoÄ'er djeluje sumnjivo s istom maÅ¡inom.. Trenutni favorit je ovo: http://www.njuskalo.hr/auti/fiat-stilo-1.6-16v-oglas-14589865
Čovjek je par km od mene, ali mi je nedavno napisal da je nekaj riknulo i da auto nije na prodaju tak dugo dok ga ne složi.. Čul sam se s njim i veli da su vjerojatno četkice od anlasera! Sve u svemu, korektno od njega..

Mike20

BJEŽI od toga auta, preprodan je iz Vž prije par mjeseci u Kr.

Motor ima 172 000 MILJA prijeÄ'enih, tj. 262 000km. TroÅ¡i ulje, varijator se čuje i hladan i topli, krov puÅ¡ta vodu, sviijetli naravno OCS, desni bok auta je dosta loÅ¡e farban, bubnut je naprijed lijevo, nije baÅ¡ dobro složen, hauba je isto svinuta, prodaval se je za 11 000kn, ne znam za koliko je stvarno prodan.

Da je iÅ¡ta valjao već bi bio kod mene s ugraÄ'enim plinom

Mike20

Ovaj drugi stilo ima original km, al zafrkava elektronika, ja sam ga ugasio i više nebi upalio nikak, Izbacival je još neku grešku motora, prodaje se već 6-9 mjeseci

duncan

Pa da, rekel je da svjetli lampica za airbag i check engine! Al tvrdi da ide auto na popravak i da te četkice od anlasera ne valjaju.. Pa pretpostavljam da mu auto uopće viÅ¡e nije palil... Ne znam, potonule mi sve laÄ'e sad...  :tres: