AR 156 problem s daljinskim centralnim zaključavanjem

Autor Tom, 01 Kolovoz 2019, 23:59:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tom

Imam manji problem s daljinskim zaključavanjem.
Kad sam kupio auto.dobio sam kljuc bez daljinskog i jedan s daljinskim u rasulu s 2 tipke
Kupio sam novo kučiste, ispitao, preslożio i taj daljinac samo zaključa, uredno otvara bunker ali nece otključati.
Ostao mi je jedan daljinski od bivše 147 s 3 tipke, on čudom otključa, ali neće zaključati niti otvoriti bunker.
Kakva je razlika izmeÄ'u ključeva s 2 i 3 tipke?
Može li se, ima li kakav drugi način da se sinkronizira daljinski jer nemam one kartice s kodom?
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen

MADmax23

nezz dali ti se isplati ici do velike gorice.meni je auto izgubio vezu sa kljucem i tamo su mi sve rijesili za 300kn i dobio novu code karticu.
inace bez koda tesko da ces ista napraviti.

Mike20

Ništa bez kod kartice. Naruči drugu kod Bertola, za par sekundi prijavio nanovo ključeve i nema brige

MADmax23

Mike20

Isto sam tak imao slučaj, nije prihvaćao ključ, nekih 300-400kn je kod prema broju šasije. Preko MES-a par klikova

MADmax23

onda je to ok.isto tak je i meni bilo.uzeli mi 300kn ali su imali oko 30ak min posla.
nisam znao da to seb radi/ima.
inace u auto hrvatskoj oko 900kn jer kao treba slat u IT,bla,bla,bla....

Mike20

Kod Seba dobiš kod originalni, prema broju šasije, isto iz Italije.

Tom

Ima li netko da veli koju dobru riječ-dvije za mene kod Bertola, za mjesec-dva, trenutno do 31.8. prisilno radim u Umagu... tako da sam ne mogu ništa
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen