punto 2b kod okretanja volana se čuje neki čudan zvuk

Autor Jezy, 24 Veljača 2016, 11:56:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jezy

evo opet problema s mojim puntačem  :tuzan:
jučer nakon kratke vožnje po makadamu i to polako i oprezno (ipak volim svoj auto (makar izgleda da sam kupio mačka u vreći  :wall: )) primjetio sam neki čudan zvuk 'iz volana'... tako ko da mi je pijesak uÅ¡ao u volan, a čuje se kod skretanja... niÅ¡ta ne zapinje, bar kolko mogu procjenit... samo se čuje taj neki čudan zvuk  :help: :tuzan:

i usput... znam da nije vezano za temu... al molim vas... ima ko polovne poluosovine za punto 2b, 1.3 jtd??? :confused:
:abarth:

tomozuki

Probaj mrdat volan ljevo desno i slusaj ako se nesto cuje
Zastava 750/ Fićo ,  Renault 4 1.1 8v ,  Fiat Ritmo 70 cl 1.3 8v ,  Hyundai Accent 1.3 12v ,  Fiat Bravo 1.4 12v,  Fiat Punto mk2 1.2 16v , Peugeot 307 1.4 8v, Peugeot 307 sw 1.6HDI

Jezy

Pa čuje se to neko čudno cvrzanje ili kak da  uopće nazovem taj zvuk... ne čuje se jako, al opet dovoljno da živcira

Jezy

Hvala, budem pital

Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk

Jezy

Valjda će netko od forumista znat reć dal bi to pasalo... mislim da bi nam to Franjo mogal najbolje reći... kolko sam shvatio njega preporuča većina forumista kao majstora za fiat

zoky

Ako je kao neko ribanje možda je ležaj amortizera...treba otić kod majstora, oni će ti odmah prepoznat uzrok.

the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

franjo-fritz

Dopeljaj pa cemo vidjeti što je sa volanom moze biti xy stvari od servo motora do lezajeva amortizera ili samog kola volana.. Poluosovine sa 1.9 su deblje.. Al ima vise vrsti tak da nije ništa iskljuceno.. Ugl. Treba vidjeti
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

Jezy

Citat: franjo-fritz  u 25 Veljača 2016, 08:22:20
Dopeljaj pa cemo vidjeti što je sa volanom moze biti xy stvari od servo motora do lezajeva amortizera ili samog kola volana.. Poluosovine sa 1.9 su deblje.. Al ima vise vrsti tak da nije ništa iskljuceno.. Ugl. Treba vidjeti
Tak sam nekak i razmiÅ¡ljal da bi najraÄ'e doÅ¡al do vas ako je moguće da pogledate auto.

Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk