Fiat 500 Sportster by G-Tech

Autor zvrk, 07 Kolovoz 2012, 16:57:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvrk

Najmanji Fiatov automobil sve je češće predmet koje kakvog tuninga. Prvo je Aznom u njega natrpao 230 KS, da bi nedavno Lazzarini otkrio kako sprema Fiat 500 pokretan motorom iz Ferrarija 458 Italia. I dok je takav tuning definitivno pretjerivanje ono što je odradio njemački tuner iz Stettena definitivno možemo prožvakati…



Njemački G-Tech pripremio je Fiat 500 Sportster, dotjeranog malog jurišnika koji u najjačoj varijanti barata s 340 KS. Kako bi ga stvorio G-Tech je skratio njegov krov, dodao mu nove branike i podnice, te difuzor s centralno smještenim ispušnim topovima i tako Fiatovom mališanu podario sportski izgled.



UnutraÅ¡njost automobila Nijemci nisu previÅ¡e dirali, te su u nju utrpali samo novi Momo upravljač, nove nožne komande od nehrÄ'ajućeg čelika i sportska Recaro sjedala.



Najveće izmjene odraÄ'ene su ispod poklopca motora gdje se i dalje skriva 1.4-litreni turbak, no sada pojačan do nevjerojatnih granica. Osnovna izvedba Fiata 500 Sportster tako sad barata s 224 KS.



Oni zahtjevniji izabrat će vjerojatno njegovu RS varijantu koja ispod lima krije 250 KS, dok će oni željni ekstremnih performansi posegnuti za RGT varijantom Sportstera koja raspolaže s dobrih 340 konjskih snaga.



Kakve performanse tolika snaga donosi ovom mališanu G-Tech nije otkrio, no i to ćemo uskoro znati.


___________
automotoportal

Gemist Nino


XXX-Man

http://www.facebook.com/servis.racunala.pisarovina
>Servis elektronike, raÃ,,unala, mobitela, elektroinstalacijski radovi 098/9408075<