Punto 2 zadnji branik

Autor Vlado SK, 13 Veljača 2014, 15:49:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Vlado SK

Pitanje za ekipu, mozda netko zna! gledao sam po slikama cini mi se isti e sad zanima me dali pase zadnji branik od Punta mk2B 3vrata na Punta mk2a sa 5 vrata??  :hm:

devaST

Citat: Vlado SK  u 13 Veljača 2014, 15:49:44
Pitanje za ekipu, mozda netko zna! gledao sam po slikama cini mi se isti e sad zanima me dali pase zadnji branik od Punta mk2B 3vrata na Punta mk2a sa 5 vrata??  :hm:

ja mislim da mk2a i mk2b zadji braici od svih vezija da su isti da pasu na vidu!!! ako nisu to je onda extra sitne preinake tipa pritisni pa zavidaj!!!! je po svemu su isti svi

alfaomega

Sa tri na pet vrata i obrnuto ne paše! A za kojeg na kraju trebaš?

Vlado SK

Trebam zadnji branik za Punta  5 vrata, a posto kolega sa foruma prodaje branik od Punta sa 3 vrata zanima me dali to pase posto mi na slikama izgleda slicno!

devaST

A cuj stim da mk2a prednji branik od 3vrata pase na mk2a od 5vrata nevidim zasto zadnji nebi pasali. To prednji mk2a na mk2b nepasu jer su svitla drugacija. A kad sam gleda ja curinok mk2 5 vrata i moj 3vrata ista su hvatista tj. Rupe za vide su sve iste samo su portapak vrata drugacija. Al ko zna mozda i nisu. Cuj ako ti je kolega blizu odi do njega pa probaj njegov branik prije kupovine jer prakticki 6 vida ga drzi

Sent from my GT-B7510 using Tapatalk 2

Vlado SK

nije blizu  :D
kupio je nema davno sportigov branik, pa mu je njegov orginal sad visak, mozda ga/ih znas  :D

budem ja to nekak ispito!

punto60

ili mi se cini 
na 4 vrata karambolka ide ravno 

a na 2 vrata  kao da malo pada ukoso prema gumi 

devaST

75elx

Nažalost neće ići!!!! Paše zadnji branik sa Mk2b 5 vrata na Mk2a 5 vrata, ali sa Mk2b 3 vrata ne paše na Mk2a 5 vrata.

alfaomega

Bravo kolega razlika je ohoho

devaST

a jbg. ja sam stvarno mislija da moze je izgledaju zapoludit isti. jer gledajuci mom bratu je prednji branik mk2a 5vrata stavljen na mk2a 3 vrata. pa sam mislija da stvarno mogu i zada jer su okom indenticni kad gledas..

Vlado SK

evo dobio sam vec par informacija da NE pase, svi koji su mi nesta rekli tvrde da nepasu nosaci i kut kod blatobrana... neznam ni sam, kao sta kolega devaST kaze na oko su mi isti ali ocito neide ta kemija...
morat cu negdje nac tj.posudit branik pa bas probat  :D

devaST

Citat: Vlado SK  u 15 Veljača 2014, 12:38:44
evo dobio sam vec par informacija da NE pase, svi koji su mi nesta rekli tvrde da nepasu nosaci i kut kod blatobrana... neznam ni sam, kao sta kolega devaST kaze na oko su mi isti ali ocito neide ta kemija...
morat cu negdje nac tj.posudit branik pa bas probat  :D

Posudi u kolege DinoG :D

DinoG

Citat: devaST  u 15 Veljača 2014, 12:52:11
Posudi u kolege DinoG :D

Moze mi posuditi i punta s 5 vrata, obecajem da cu ga vratiti  :haha6:

iwex

Zadnji krajevi 3 i 5 vrata su totalno drugačiji ... odkud vam logika da paše?

Prednji branici mk2a sa 3 ili 5 vrata pašu jedni na druge ... isto tako za mk2b ... ali zadnji 0 bodova ...