Bravo HGT - Lampica injektora i crni dim

Autor Alen@l5, 18 Listopad 2014, 17:57:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Alen@l5

Pozdrav,

Evo u zadnjih par dana na bravu mi se dešava da se ne želi upalit na benzin, jedino na plin. Nakon što upalim na plinu, mogu prešaltat na benzin ali okretaji nikako da se spuste na minimum, kao da ga stalno drži pod čokom...Uz to, u vožnji svjetli lampica injektora i ne vuče kako treba..

Danas sam malo provjeravao crijeva, i crijevo od dovoda goriva kod injektora se rascvjetalo na vrhu pa je slinio benzin..to sam odrezao i stavio nazad... upalio auto na benzin (paljenje je uspjelo, vratio se nakon minute na minimum, lampica od injektora  ne svjetli)

ali, nakon lagane turaže gasa u leru, opet se pali lampica, okretaji se penju i  stalno ga drži na nekih 1500 okretaja...e onda, opet počnem sa turiranjem i vidim Å¡ut crnog dima iz auspuha kako dam gas...

ALI, desi se da se zna unormalit nakon kojeg lupanja po pedali bez dima i bez lampice, mada to jako kratko traje, i onda opet ispočetka, crni dim i lampica od injektora

Radi se o bravu 147ks, unutra je 100-oktansko gorivo ako išta znači i auto se često vozi po otvorenim cestama i ne štedi se.



topolino

zastopani injektori od benzina i zablesiran ecu od benge zbog stalne voznje na plinu. napravi dijagnostiku da resetiras mape ili odspoji bateriju preko noci. ako ti pocne opet stekat ocisti injektore.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD: