Osram Night Breaker

Autor 0p3rat0r, 09 Listopad 2012, 20:28:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

topolino

ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

topolino

Danas cura zove neradi ljevo kratko svijetlo, da skinem zarulju uhvatim konektor, uguram ga malo bolje i zarulja proradi. Sta rec osim Fiat :D

ccm

Nist novo, meni se isto dogadja na novoj Corsi...
Nebu mene niko v mojoj koruzi...

Baso_1990

ne mora bit nuzno to do fiata svakom autu se moze to dogodit ;)

bos

Ja imam na Grande puntu Osram night breaker, mislim već oko 2 i pol godine. Svjetla mi svjetle stalno i po ljeti i po zimi, kilometara sam napravio za to vijeme oko 30 000 i nije krepala ni jedna.

Svjetle daleko bolje od običnih ali mislim da je to isto i radi same parabole i načina kako je far konstruiran. 
Kad neka ode, opet idu iste gore. 

Probao s ksenon lampama i to je katastrofa, svjetle svugdje, smetaju svima i uniÅ¡tavaju far.  Ako far nije tvornički predviÄ'en za ksenon ne treba ga ni stavljati.

dinko1981

Ja već neko vrijeme vozim thaliu koja ima tvorničke leće i u kombinaciji sa kvalitetnim xenonima (hyluxtek-4300K) provjereno i odgovorno tvrdim da nema tih halogenih žarulja tipa osram, philips i sličnih po 150-200kn koje im mogu parirat. Da bi se izvukao maximum od xenona ipak je potrebno imati leće pa makar i naknadno ugraÄ'ene, zatim treba ugradit kvalitetniji set (čitaj skuplji) jer setovi za 100-150kn su većinom loÅ¡iji od običnih halogenki. Zatim treba biti realan a ne nabrijan pa izabrati 4300K jer ta boja svjetla najbolje osvjetljava cestu. I eto možda vozim ružnu thaliu ali imam je..no dobra svjetla a ne svijeće. P.S u navednoj kombinaciji nemate straha od organa reda jer je svjetlo čisto bijelo i ne raprÅ¡uje se. 

topolino

GP ima H4 zarulju i one nisu bas sklone rikavanju. Mjenjao zarulje na puntu od vozaca sam jedva skinuo nakraju mi se izmrvio konektor na oba fara. Sada su gore osram ultra life.

dudo1

imas keramičke konektore za kupit

topolino

Mislim da cu podebljat one telefonske zice od instalacije isto. Ono je sramota za vidjet ja nebi ni slusalicu od telefona spajao na te zice. Di ima to za kupiti?

lipic

daj mi recite kaj je sa onim žaruljama koje možeš kupit na više mjesta koje izgledaju kao normalne H4 a navodno su punjene plinom,plave su boje i bolje svijetle,cijena im je oko 10 eura za par i tamo piše da puno bolje osvjetljavaju,zanima me da li su dozvoljene za stavit mislim radi policije i tehničkog pregleda makar moj punto mk1 solidno svijetli i sa običnim H4.

dinko1981

Svijetle kao obične ako ne i slabije, samo za šminku

legenda0001

Nedavno sam stavio Osram Silverstar (sa Ine), na Punto mk1, i svijetli bolje nego onaj obicni Osram.. H4, jel.