Fiat Marea-Weekend bravica

Autor Masterblaster, 03 Ožujak 2016, 22:02:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Masterblaster

Možda je pitanje glupo! Dali se može prebaciti druga brava sa kodom na drugi auto ili se mora i komp mjenjati? Ako se sve to treba napraviti onda mi je lakÅ¡e ključeve nove napraviti pa ako netko ima povoljnog i dobrog na područiju Zg da ga preporuči. Jer imam Mareu a sreÄ'ujem Weekend isti motori i sve.

stripi ri

:82: kako ti pomoć kad neznam Å¡ta želiÅ¡ napravit .

Možeš zamijeniti brave a da ne mijenjaš komp.
Samo u ključu promijeniÅ¡ čip odnosno ostaviÅ¡ ga u autu kojem pripada  :ok:
Kupus je dobar samo za sarmu

Antonijo

Moraš ECU, čitač koda i ključeve promjeniti.
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE

the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

Masterblaster

Ma nisam se dobro izrazio imam mareu za dijelove a weekend sreÄ'ujem pa sam mislio prebacivati dijelove pa tako i bravu jer na starom autu imam ključeve dok za weekend imam sam jedan ključ i to do pola osječen. A glupost mi je sve kupovati kad imam izvor rezevnih djelova. Ali onda mi je bolje umjesto to sve prebacivati napraviti ključeve.

the-rider

kljuc ima kod, pa je novi malo skuplji
Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

franjo-fritz

Pa prebaci sa donatora sve brave a sa ove uzmi kljuc u zaljepi ga kod citaca ispod volana..
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks