Punto mk2 - zamjena motora

Autor majki, 28 Siječanj 2016, 02:06:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

majki

Pozdrav,

Zanima me ide li 1.4 16v u punto mk2? Tj. dal paše bez prerada koji sve dijelovi idu uz to da bi ga se pripasalo? Novi mjenjac pretpostavljam itd...
Hvala unaprijed

crev1986

Pa imas Punta mk2 s 1.4 16v motorm ! Logicno je da ako taj auto postoji da mu i motor pase .
Osim ako nisi nesto krivo napisao ili ja nesto krivo razumio ?

Mike20

Da, ide.
Trebaš ga uzeti iz Punta 2 radi nosača motora i poluosovina, jer sa Stila/Grandea su drugačiji
Moraš zamijeniti kompletno svu instalaciju motora, komplutera, body compjuter radi koda.
Najbolja je opcija ako imaš jeftino nabavljenog kompletnog Punta 2 s tim motorom pa sve preseliš SAM tj. da ne plaćaš ugradnju

Ako nemaš, nemoj uopće o ovome razmišljati jer je daleko jeftinije kupiti Punta s tim motorom, nego raditi preradu iz 1.2 8v u 1.4 16v

majki

Citat: crev1986  u 28 Siječanj 2016, 03:54:50
Pa imas Punta mk2 s 1.4 16v motorm ! Logicno je da ako taj auto postoji da mu i motor pase .
Osim ako nisi nesto krivo napisao ili ja nesto krivo razumio ?
Oprosti, nisam naveo da je ovo mk2a, samo mk2b ima 1.4 16v ako se ne varam?

majki

Citat: Mike20  u 28 Siječanj 2016, 06:46:19
Da, ide.
Trebaš ga uzeti iz Punta 2 radi nosača motora i poluosovina, jer sa Stila/Grandea su drugačiji
Moraš zamijeniti kompletno svu instalaciju motora, komplutera, body compjuter radi koda.
Najbolja je opcija ako imaš jeftino nabavljenog kompletnog Punta 2 s tim motorom pa sve preseliš SAM tj. da ne plaćaš ugradnju

Ako nemaš, nemoj uopće o ovome razmišljati jer je daleko jeftinije kupiti Punta s tim motorom, nego raditi preradu iz 1.2 8v u 1.4 16v
Aha, kuzim hvala  ;D