Sitna oštećenja na vjetrobranskom staklu

Autor Giugiaro, 05 Lipanj 2025, 23:56:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Giugiaro

Pozdrav, susjed mi je danas bez ikakve obavijesti i upozorenja išao trimerom kositi korov i travu u svom dvorištu, a kako mu je dvorište puno sitnih kamenčića, sve je to frcalo na sve strane i naravno oštetilo mi lak na karoseriji i vjetrobransko staklo na par mjesta što mi je puno veći problem.
Dok sam ja uspio reagirati i pomaknuti auto, šteta je već bila napravljena. Sad, ne radi se tu o nekim dubljim oštećenjima koliko sam uspio vidjeti na prvu, znači nema onih kapilarnih oštećenja na staklu što se granaju, već jednostavno manje ili veće točkice gdje je kamenčić pogodio. Moram još sutra po danu dobro pregledati jer je već padao mrak, pa se nije dobro vidjelo. Lak ću pokušati riješiti sam, a ovdje sam došao da pitam, da li možda netko zna da li u Šibeniku netko to popravlja? Znam da u Splitu i Zadru postoji Carglass. Molim preporuku, ako postoji i neko alternativno mjesto gdje se to može uspješno riješiti, a da nije puno udaljeno od Šibenika. Auto 18 godina nema nikakvih oštećenja na vjetrobranskom staklu i evo nešto više od mjesec dana je kod mene i ovo se dogodi. :sad: Hvala  :ernaehrung004:

Tom

Ako te tješi, u 2 mjesecu sam na ženinom das auto=das problem, dao popraviti staklo. Jedno malo oštećenje 50 €. Autostakla Laus, Sveta Nedelja
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen