lupkanje punto mk2

Autor Emil, 11 Siječanj 2016, 15:26:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Emil

Iskreno nisam znao kako da stavim naslov jer ne znam o čemu je riječ

ugl, kad preÄ'em preko ležećeg ili neke rupice na cesti a ima ih točno ispod noga na vozačevom sicu osjetim kako lupne jednom, znači ne ispod pedala nego izmeÄ'u sica i pedala na sredini otprilike.

Zna li iko Å¡ta se nalazi tu?

draĹžen.os

Vjerojatno auspuh. Jer tu bi trebao otprilike biti gumeni nosač koji drži auspuh. Možda je nosač pukao.

Boxer

Lupkanje se prenosi i to je gotovo pravilo....
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

Emil

već je pukao jednom gumeni nosač od auspuha na kraju kod zadnjeg branika sad i ovaj joooj

stari vlasnik je baš sredio auto xD

Emil

podvukoh se koliko mogu tamo gdje ste rekli i nadjoh jedini drzac auspuha oko tog dijela i vidjeh nesto zanimljivo, oznacio sam crvenom bojom pa moze li mi iko reci da li bi to trebali tako izgledat(mislim na drzac)

Maverick

ivanm

Citat: Emil  u 12 Siječanj 2016, 16:04:08
podvukoh se koliko mogu tamo gdje ste rekli i nadjoh jedini drzac auspuha oko tog dijela i vidjeh nesto zanimljivo, oznacio sam crvenom bojom pa moze li mi iko reci da li bi to trebali tako izgledat(mislim na drzac)

evo slike.
da, zavarena šipka ide kroz gumeni nosač koji ima 2 rupe, jedna se natakne na šipku u podu a druga na tu na cijevi spuha..

Maverick

to ti je tak na svakom puntu.
sad jedino možda je ovdje neÅ¡to naknadno popikano na tom varu ako je slučajno nekad taj auspuh tu proprdio al sumnjam. na mom starom puntiću je auspuh isto bio tak sav zahrÄ'an pa nije lupalo niÅ¡ta

e sad možda je gumica loša ta uključujući i zadnju pa im je istezanje veče i kad bubneš rupu tako se i auspuh više pomiče pa bubne

Green Punto

sasvim normalan nosac, ima tri komada, taj jedan , pa iza srednjeg lonca i jedan na zadnjem loncu, ne moraju gume bit lose, moguce da ti lupa lim koji je iznat auspuha, on je ujedno zastita izmedu auspuha i karoserije,
Cuore Sportivo   :wiii:

Emil

zadnji nosac je mijenjan nedavno a nista ne gine mi da onda opet vozim u servis i provjeravam

ĹĄvejk

Možda je nosač mašine pa cijela mašina radi naprijed nazad...
Ako voziĹÄ,, deset sati 90km/h,prijeÃ,,‡i Ã,,‡eĹÄ,, 900km!Dovoljno!

Emil

Mislim da je to mijenjano nedavno  :haha7: