Automatsko spustanje prozora - Fiat Bravo

Autor jaskooo, 17 Travanj 2016, 21:55:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

cvike19

nek ti dobro napravi taj modul
ovi sto se kupe ovako gotovi se cesto znaju zapaliti

jaskooo

Na focusu kod mene procedura proframiranja podizanja i spustanja stakala je sledeca. Za svaki prozor posebno ide. Otvorite prozor pritiskom na prekidac i zadrzite pritisnut posle spustanja jos 5 sec. Podignite prozor ne pustajuci prekidac i zadrzite ga ponovo 5 sec. Automatsko spustanje i dizanje prozora bi trebalo da radi barem je kod mog focusa tako. Pozz

franjo-fritz

Citat: cvike19  u 19 Travanj 2016, 17:04:02
nek ti dobro napravi taj modul
ovi sto se kupe ovako gotovi se cesto znaju zapaliti
radi mi ga frend u tahografu tak da je provjereno
ex barava 1.4-12v ar 159 jtdm 2,4 oc.t. tuning brava 14.12v.80ks ex fiat tipo 20.16v . 16.8v 90ks  alfa164 20t  opel kadett 20.16v gsi ar 155 1,7-8vts.. 155 2,0-16ts. Honda civic 1,5 sedan projekt 250ks

Antonijo

Citat: franjo-fritz  u 19 Travanj 2016, 15:53:25
Meni se sva spustaju automatski al samo se vozacev diže automatski ostale moram drzati..

Takva situacija i kod mene...
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE

tom1961

Citat: franjo-fritz  u 19 Travanj 2016, 15:53:25
Meni se sva spustaju automatski al samo se vozacev diže automatski ostale moram drzati..
Ja otraga imam ručne, pa je samo suvozački u pitanju. Da su sva četiri električna, skužio bih i prije.
Kad ti brzina prijeÃ,,Â'e 100 km/h, viĹÄ,,e ne voziĹÄ,,, nego - gaÃ,,Â'aĹÄ,,.

brava 312

Ja sam davno vozio golfa ll a na vozacevim vratima jse jako teško vrtjela ručka za podizanje i spuštanje dok jednom nije pukla sajla.
Tako po meni je milina kad tipkom zatvorim otvorim e sad morao držati ili ne bitno da radi.
Kod mene na marei suvozačevo automatski ide dolje a gore moram držati, na prijašnjoj bravi suvozačevoj strani i za spustanje i dizanje bi morao držati tipku.

tom1961

Ma je, samo ja nikako da se naviknem da najprije treba zatvoriti prozore, a tek onda ugasiti auto :tres:

Sad dok je marea razbijena, vozim Renaulta Scenica, na kojem nema automatskog ni dizanja, ni spuštanja, moraš držati gumb i sve je to lijepo, ali svaki, baš svaki put stanem, ugasim auto i tek onda pokušam zatvoriti prozor. Ježi ga, 36-godišnja navika ne napušta se lako.

Ako se dobro sjećam, Fiat Tipo imao je štos da se i kod ugašenog motora mogao podići prozor, ali je trebalo otvoriti vrata. Ne znam zašto su to ukinuli kasnije, mislim da je to jako dobra stvar.

A što se tiče sajle, trebalo ju je samo redovito podmazivati. Ni električni prozor ne radi dobro ako je sajla zaštekala, samo ti to ne osjetiš, nego jednog dana pregori osigurač ili, još gore, motorić. A onda digni prozor ak si faca. A vani kiša pada i ti juriš na važan poslovni sastanak. Ili ne pada, a ti moraš ostaviti auto na izvol'te.

brava 312

Recimo na audiju nakon što si ugasio imaš jos vremena zatvoriti prozore i bez ključa, super stvar.
Audi imao sve četiri podizača na struju i šiber na struju te je jedon kad se išlo u satove crkla elektronika a vani 30 C.
A moraš ići a nema klime. Na releju jedna stopica se olabavil.

gokiSP

Nakon sto ugasis auto, imas vremena zatvoriti prozore dok ne otvoris vrata. To vecina novijih autiju ima.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Dr.Grande

Citat: gokiSP  u 20 Travanj 2016, 21:10:59
Nakon sto ugasis auto, imas vremena zatvoriti prozore dok ne otvoris vrata. To vecina novijih autiju ima.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Ima i grande tu opciju, 3 min nakon gasenja se jos moze igrati prozorima.

Dugi

Vidis meni na Marei Hlx il sto li vec ðŸ˜, jbg nov sam medu talijanima isto samo od vozaca automatski ostali nula bodova.

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Antonijo

Citat: tom1961  u 20 Travanj 2016, 14:46:55
Ma je, samo ja nikako da se naviknem da najprije treba zatvoriti prozore, a tek onda ugasiti auto :tres:

Sad dok je marea razbijena, vozim Renaulta Scenica, na kojem nema automatskog ni dizanja, ni spuštanja, moraš držati gumb i sve je to lijepo, ali svaki, baš svaki put stanem, ugasim auto i tek onda pokušam zatvoriti prozor. Ježi ga, 36-godišnja navika ne napušta se lako.

Ako se dobro sjećam, Fiat Tipo imao je štos da se i kod ugašenog motora mogao podići prozor, ali je trebalo otvoriti vrata. Ne znam zašto su to ukinuli kasnije, mislim da je to jako dobra stvar.

A što se tiče sajle, trebalo ju je samo redovito podmazivati. Ni električni prozor ne radi dobro ako je sajla zaštekala, samo ti to ne osjetiš, nego jednog dana pregori osigurač ili, još gore, motorić. A onda digni prozor ak si faca. A vani kiša pada i ti juriš na važan poslovni sastanak. Ili ne pada, a ti moraš ostaviti auto na izvol'te.

I Tempra je imala tu opciju  :ok:
TUTUM OMNIA LEGERE, NON OMNIBUS CREDERE

kiky776

Sjećam se da je i dedra imala to ... na stilu isto par min nakon što je ugašen se mogu dizat i spuštat prozori, korisna stvar
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

tom1961

Citat: Antonijo  u 20 Travanj 2016, 22:09:40
I Tempra je imala tu opciju  :ok:
Pa Tipo i Tempra su isti auti, kao i Bravo/Brava/Marea.

cvike19

kod mene na puntu 2 isto kad izvadim kljuc mogu cackat po prozorima odredeno vrijeme...AKO ne otvorim neka vrata
tocno se cuje "klik" nakon nekog vremena kad relej izbaci i onda nemozes vise
cim otvoris neka vrata na autu, relej odma izbacuje