Ne radi jedan brisac

Autor zdravkoRi, 02 Lipanj 2016, 14:11:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zdravkoRi

Dakle danas u voznji dok su radili brisaci,jedan brisac je prestao raditi.
Sto bi moglo biti???

Boxer

Ako nije Tavria u pitanju ili Å koda 120L onda ti je vjerojatno ispao iz zgloba...neki to krpaju, ja sam kupio novi mehanizam u ovl. servisu jer mi se nije dalo krpat
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

zdravkoRi

Koliko kosta novi mehanizam??U pitanju je punto iz 2003.

Boxer

560kn denso, 540 marelli dobiješ sve s novim motorićem i radi bešumno, preporodiš se
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...

zdravkoRi

Sad sam otvorio haubu da vidim hocu li sto vidjeti.I vidim da je brisac ispao iz one polugice pa sam ga samo natrag nataknuo.E sad koliko ce to trajati neznam

DinoG

Imas na ebayu uzeti metalne osigurace koji se stave. Meni je ispadao suvozacev stalno. Stavio to evo drzi vec preko godinu dana.

http://m.ebay.com/itm/FIAT-PUNTO-MK1-MK2-176-188-WINDSCREEN-WIPER-LINKAGE-MOTOR-REPAIR-CLIP-KIT-X2PCS-/261733209632?nav=SEARCH

zdravkoRi

Narucit cu te osigurace.Kako se oni stave?Pretpostavljam da se samo nataknu ispod da ne ispada??
Odlicna ideja,hvala.

DinoG

Stavis na donju i kliknes na gornju. Mogu ti uslikati kod mene kako stoje

zdravkoRi

Ok snaci cu se nema problema .thx.

hattrick

Ma nemoj kupovat,samo tam di je iskocilo iz zgloba vratis i ja sam sa zicom jakom to stegnuo i evo tri godine najnormalnije brise.

Poslano sa mog HTC Desire 610 koristeći Tapatalk

zdravkoRi

Nisam jos narucio jer zadnja 2 dana ne pada kisa i ne koristim brisace pa i zaboravim.Da mogao bi vidjeti i sa zicom,dobra ideja.

ĹĄvejk

Core 3 ti je dao link na temu,Moj post je zadnji,rijeÅ¡io brisaÅ¡ sa gumicom od 8mm.Evo javljam da drži  več 7 mjeseci :DD:
Ako voziĹÄ,, deset sati 90km/h,prijeÃ,,‡i Ã,,‡eĹÄ,, 900km!Dovoljno!

zdravkoRi

Eto super.Uzet cu zeninu gumicu za kosu pa cu probat s time  :ernaehrung004: