Ručica mjenjača

Autor eLaCiD, 13 Kolovoz 2016, 18:03:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

eLaCiD

Dakle trebao bih pomoć ako je netko skidao gornji dio ručice šalthebla iliti mjenjača na Puntu 55-ici. Ona plastika na kojoj su oznake položaja brzina. Ima li neki način skidanja.. jel na navoj (lijevi - desni) ili nešto drugo ?

vlatko11

Povlačenjem prema gore izlazi ručica. Treba malo žešće potegnut,taman toliko da kad kugla ispadne iz ležišta se opališ po nosu i zubima..hihihi...

eLaCiD

:smile:
Citat: vlatko11  u 13 Kolovoz 2016, 18:47:54
Povlačenjem prema gore izlazi ručica. Treba malo žešće potegnut,taman toliko da kad kugla ispadne iz ležišta se opališ po nosu i zubima..hihihi...

Jel to sigurno.. mislim za ispadanje kugle iz ležiÅ¡ta.. ne za zube  :smile: Skida se sigurno na taj način ili pretpostavljaÅ¡..

core3i

Kod mene sama ispada, pogotovo kod bržeg šaltanja, tako da planiram da je zamijenim nekom boljom.

LAXX

Tako ide, na trzaj na gore i pazi nos i zube.
Ja imam neku zeljeznu i to uopce nije fora sad kad je jako sunce. Prvih valjda sto puta kad sam isao u auto nakon stajanja sam se spekao na rucicu, zato sad ne Å¡altam vise od gore po suncu neg od ispod  :ok1:

eLaCiD

Citat: core3i  u 14 Kolovoz 2016, 11:26:08
Kod mene sama ispada, pogotovo kod bržeg šaltanja, tako da planiram da je zamijenim nekom boljom.

Blaggo tebiiii...  :smile: :smile:

eLaCiD

Citat: LAXX  u 14 Kolovoz 2016, 12:27:49
Tako ide, na trzaj na gore i pazi nos i zube.
Ja imam neku zeljeznu i to uopce nije fora sad kad je jako sunce. Prvih valjda sto puta kad sam isao u auto nakon stajanja sam se spekao na rucicu, zato sad ne Å¡altam vise od gore po suncu neg od ispod  :ok1:

Da, vidiÅ¡ o tome nisam razmiÅ¡ljao ... zamijena bi bila sa kombinacijom metal-koža.. sad si mi sve zakompliciro sa ovim  "metal".. :idiot:  :zbunj:

casual

zaboravi metal po suncu :D

ili svaki put kad auto ostaje na suncu, čarapu preko mjenjača  :laughing-smiley-001:

DinoG

Mk2 Abarth je originalno metalna i nekim cudom se ne usije puno, ali zato zimi saltas sto brze jer ako ju malo duze uhvatis sledi ti se ruka haha

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

TOMMYmk1

Ja sam mislio staviti metalnu,ali izgleda da cu joÅ¡ razmisliti  :laughing-smiley-001:

core3i

Zato se nabiju rukavice, stiska se volan, namršten i ganjaš auto 60 km/h.

:haha7:

Nikic

Kao sto Dino kaže, ja nisam imao problema po suncu a imam željeznu kuglu, ali zato po zimi u 5 ujutro hladno ko led, šaltaš ga ko picigin..

Poslano sa mog CUBOT_NOTE_S koristeći Tapatalk

Just a Black Snail

LAXX

Citat: core3i  u 15 Kolovoz 2016, 13:15:16
Zato se nabiju rukavice, stiska se volan, namršten i ganjaš auto 60 km/h.

:haha7:

Ahahaha sta si me vidio di ove zime?
Eno omp rukavice i sad stoje u vratima i cekaju zimu, jbga i volan bude zaleden..
Jedino sto je moj 75 pa picim 75km/h :formula: :stop: