Upit u vezi follow me home

Autor Dotz27, 14 Srpanj 2023, 23:47:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dotz27

Dosao sam na suludu ideju da stavim to na alfu, svjestan sam da dodatno opterecujem aku sa tom gluposti ali uskoro cu na godisnji i kramanje se podrazumijeva.. Frend mi je dao ideju da nadem zice od zadnjih svijetala i prednjih pozicija i spojim to na plafonjeru, i kak se auto zakljucava i otkljucava da se tako pale i svijetla, no svako otvaranje i zatvaranje vrata pali te iste pozicije i farove iza sto  je malo ono.. Cudno.. Ima li smisla spajati to direktno na relej od plafonjere da se ne opterecuje sama plafonjera i zice, ili bas postoji modul koji simulira follow me home? Suluda ideja ali eto.

topolino

Ako punto mk2 2003 g. ima tu funkciju cisto sumnjam da nema i 156.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD:

Dotz27

Mozda unutarnji FL i/ili vanjski, moja nema :D

topolino

Vanjski. Probaj: kontakt off i drzi stisnutu tipku za funkcije BC na rucici brisaca. Onda se na satovima (display) pojavi vrijeme da biras koliko dugo da svijetle kratka svijetla. Kada ugasis motor ostanu raditi i kada otkljucas auto daljinskim se pale. Punto je dynamic oprema 44kw. Nemam auto pri ruci (na popravku je) da ti provjerim tocno proces aktivacije.

Dotz27

Ne kuzis, nemam board computer, fl unutarnji 2002 nadalje ima to moja je 2001... *** ga.

topolino

Tom

156 unutarnji redizajn to ima, moja je bila 2003 g.
Kad si ugasio auto, povukao si ručicu prema sebi kao za blicanje i radilo je oko pola minute
Elektronika radi na sivi dim. Kad taj dim izađe... više ne radi...
Nesposobni ima sposobnost da onesposobi sposobnog
Počeo sam dobivati disfunkciju motivacijskog sustava.... iliti po naški, postajem lijen