Marea 1.6 - čudan miris ulja??

Autor Masterblaster, 20 Srpanj 2014, 20:09:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Masterblaster

Auto sam vozio na redovan servis izmjena ulja i tak Negdje prije sam primjetio da je ulje dosta crveno (Za razliku od Selenia) dobro mozda je druga marka ali kad ga stavim na prst sa mjerača i pomirišem osjetim miris kombinacije dizela ili benzina??? Majstor ima svoju firmu i prvi put sam kod njega vozio. Mišljenja su dobro došla.

chrisRi

Ne postoji crveno motorno ulje,barem ga ja nisam nikad vidio.Jedino sto mi pada na pamet je da je nalio ATF, jedino je on popituan u crveno. Koje boje je antifriz u autu?

Masterblaster

Ma nije kao ATF crveno nego je dosta tamnije od Selenije više vuće na crvenkasto. Sutra vozim auto kod drugog majstora da mi provjeri.

chrisRi

Masterblaster

Mislim ja da me majstor zaje.. jer mi je u isto vrijeme kad mi je mijenjao vilicu krepala letva volana. A nisam i V.G pa sam išao kod tog majstora.

Masterblaster

Drugi majstor kaže da je ulje u redu samo je koristio pitaj Boga koje? :82:
Nije letva volana nego križ je otišao to jest jako zapekao. Ako netko ima naćina da se pokrene ili nešto slično neka mi napiše.

the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

topolino

na stupu volana kardanski zglob. meni je jednom zapekao jer mi je "mastor" zglob okrenuo naopacke gornji dio zgloba koji je u kabini je stavio u motorni prostor, a on nema zastitu od vlage.
ex giallo 126 Polski fiat, e rosso Ritmo 105 TC :D
Face free dude :DD: