Fiat Bravo 1.9 TD 100 SX

Autor zadar, 04 Prosinac 2015, 13:48:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

zadar

Ovako, auto je 97 godište.
Zanima me, mogu li izmjeniti tablu, i staviti npr. tablu sa putnim racunalom?
Je li to ikako moguce i koliko bi me koštalo?
Drugo, otislo mi je svjetlo sa polovice table, vidim svijetlo goriva, i km/h do 120, dalju kilometrazu i temperaturu ne vidim po noci :D
Kako izmjeniti lampice?

Green Punto

ako tvoj nema onaj mali zaslon ili ti ga putno racunalo, a zelis si takvu tablu stavit onda ne mozes, nece ti radit niti funkcionirat. 

ako su ti otisle sijalice, onda tablu izvadi van imas par imbusa oko plastike kod volana(spusti volan do dolje i vidit ces 2 inbusa, a ostale ces vec skuzit) nakon toga dolazis do table, nju opet drze mali inbusi mislim da 4-5 komada, odsarafis, vadis tablu van, pri tome moras odkopcat dekove koji drze tablu, sa zadnje strane su ti sijalice, njih vadis i stavljas druge
Cuore Sportivo   :wiii:

dinko1981

Stari bravo nije imao putno racunalo niti u jednoj verziji, noviji modeli su imali digitalni displej za kilometrazu na kojem se mogla jos samo prikazat vanjska temp. i to samo ako je auto imao klimu.

zadar

Znaci ne mogu nikako imati nista digitalno, npr. Potrosnju?

Poslano sa mog GT-S6810P koristeći Tapatalk

Green Punto

Cuore Sportivo   :wiii:

zadar

Ovako, imam par pitanjca. pa cu staviti sve u jednu temu.

1. Znaci, auto mi teže pali ujutro, i kad se upali pusti mi oblak bijelog dima. Kako rjesiti to?

2. Osjetim da mi auto lagano posustaje kod svojih 330 tkm, i da nema više ubrzanja kao prije, što mogu napraviti, i kako mogu izvuci koji konjic iz auta? POMOC!!

3. Imate li poznanstva po dalmaciji, i znale li možda osobu koja presvlaci auto sjedala iz obicnog u kozu? I po kojoj cijeni?

4. Prilikom kretanja bez gasa, znaci samo pustanje kvacila, osjecam da se auto jako muci, tj. cijeli se trese.. opet, POMOC!

5. imam još puno toga, sve neke sitnice :D, ali drugom prilikom cu! hehe :P