Diagnostika punto mk2

Autor 0p3rat0r, 31 Siječanj 2016, 20:21:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

0p3rat0r

Pozdrav forumasi radio sam diagnostiku na svom autu punto mk2 1,9 disel 44 kilovata i ona je pokazala tri greske koje mogu biti razlog sto nemogu da ga upalim POSTAVLJAC PRIGUSNE LEPTIR ZAKLOPKE SMETNJA U FUNKCIONIRANJU,SENZOR POLOZAJA ROTORA SMETNJA U FUNKICIJI,SENZOR BROJA OKRETAJA SMETNJA U FUNKCIONIRANJU  sta da radim ako ima ko kakav savjet da mi kaze

TurboDiesel

Pa pomjenjj senzore koje je dijagnostika otrkrila kao neispravne pa vidi sta ce se desiti ? :hm:

TurboDiesel

Zbog senzora radilice ti sigurno nece upalit !

0p3rat0r

Da znam da je do senzora radilicie sutra bi ga mjenjo jel imas kakvog iskustva ti sa tim

the-rider

Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

0p3rat0r

Ok prijatelju a jeli to sto posto da nedajem pare dzaba ev sada nije htjeo da upali samo vergla zaspricam start sprej i on upali

the-rider

99% da je on
uostalom njega se lako ispita sa unimerom pa znas sigurno
Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far the wall moves after you hit it.

0p3rat0r

0p3rat0r

A ko moze to da mjeri mehanicar ili elektricar

the-rider

tempradrifter

Pa sa sprejem ce ti upalit bez ijednog senzor lol

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

0p3rat0r

Kakve to veze ima sto sam naveo da upalim sa start sprej

Boxer

Jako velike jer start sprej je zapaljivi plin i auto će upalti bez da on to hoće, smjesa detonira sama čak i u nepravilnim uvjetima za sagorijevanje
Dijagnoza postavljena, lijek se još traži...